Jump to content
InsanelyMac Forum

deejaystage

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About deejaystage

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. deejaystage

    Intel HD 630 acceleration

    Can you tell me how you solved your problem with your igfx? I have not acceleration...
  2. I will do! I hope to know how... no worked for me...
  3. Hola chicos! Mi sistema sólo muestra 7 mb de vram y no tengo aceleración en mi gráfica. He probado infinidad de remedios pero no he encontrado la solución. ¿Alguien podría ayudarme? Gracias por adelantado
  4. System can´t to boot... I think I have to make a fresh instalation again...
  5. MaLdOn, my system don't want to boot. It's stucked in that screen. Only boot in safe mode
  6. Here you got it!! Thanks!! CLOVER.zip Send me iMac de edu.zip Ioreg.zip
  7. I did it but no changes my friend... I did all that you told me but nothing... now even I have info about graphics... any idea please??
  8. I replace your config.plist for the mine but same issue... 7mb vram... Any idea? Thanks!!
  9. Here you got my clover zipped. My sbmios is set to iMac18,2 I´m granted for your fast help!! Thanks! CLOVER.zip
  10. Hi guys! I have not acceleration in my IGPU graphic card, the system says: 7mb vram and everything goes very slowly, neither can to change resolution. I used lilu.kext and inteligraphicsfixup.kext but nothing happens. I tried a lot of things but nothing changes. Tried changing my Fake ID Intel: 0x59128086 and Inject Intel ig-platform: 0x59120000 but nothing happens. I`ve got this issue from 20 days ago and I don´t find the solution. My specs: Desktop Asus H110M-D mobo i3 7100 Kaby Lake Intel HD 630 IGPU 4gb ddr4 ram 500GB HDD WD High Sierra 10.13 OSX Any suggestion will be very appreciated!! Thanks in advance
×