Jump to content
InsanelyMac Forum

santes

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About santes

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 05/25/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Recently i am having some issue with screen flickering...i had this in past but rarely came....but now its everyday issue... so plz anyone help me... and here the flickering video link.... https://drive.google.com/open?id=1UIb93QYPDNT195-rEXZ9tfP3eq12lcZZ
  2. dear MaLd0n recently i updated to 10.13.4 update m i having issue with screen...its flickering as you know i have intel 630 graphics so will ya plz help me ?
  3. hey MaLd0n ! i just fress Install of my highSierra 10.13.3 with recent updated bios of f9b.. so i just need a again new clover file with dsdt and ssdt - i love ya in advance ? Send me sanTEss-iMac.zip
  4. #1 : Change Clover with provided By Ya ( Thank you )... #2 : kext Are checked and restarted #3 fired up Run_me.app Before NVidida update - Send me sanTEss-iMac.zip #4 - as per new Clover HDMI Audio Is working with some flows like - i cant adjust audio - headphone jack (front panel jack) is not working - back panel jack working fine with adjustable volume #5 - ran Nvidia Script by Benjamin-Dobell - NVidia driver Install Successfully and restarted - nvidia preference panel show up with nvidia enable #6 - again fire up Run_me.app After NVidida updated - Send me sanTEss-iMac.zip #7 - shutDown system and put back GraphicsCard and again it stuck with that Error #8 pull back Graphics Card and fireup again and its start with internal intelHD graphics Card and making this report i dont know what to do now ?
  5. yeah I'm using IntelHDGraphics...work well but sometime is flicking and take too much time for my Xcode running
  6. #1 - I'm stuck at apple Black screen Logo. I'm on High sSierra(10.13.0, 10.13.2, 10.13.3). #2 - i research a lot then get my answer is you have to remove Nvidia Graphics Card and install so i did it...and it work well on motherboard Graphics..but its pretty slow...like my Xcode simulator taking too much time..rather my Xcode simulator work pretty fast in sierra with my Nvidia graphics card... #3 i also did this method too..like i enable System Integrity Protection status: enabled (0x0000)...after install Nvidia driver..and web driver install successfully...and it showed enable at taskbar too...so I put it back my graphics card...and guess what? Problem is still occurring.... #4 HDMI AUDIO NOT WORKING #5 here my specification Motherboard : gigabyte ga-z270-hd3p processor : intel core i5 7600k (stock clock) Memory : 8 GB 2400 MHz DDR4 Nvidia Graphics : NVIDIA GeForce GT 520 ( Not Working in High sierra) intel Graphics : Intel HD Graphics 630 1536 MB (working in high sierra) Display : DELL S2216H Display #6 ERROR Images when i run in verbose mode #7 i'm using EfI that provided by this Forum So hope U guys Help ME
×