Jump to content

yabab235

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About yabab235

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. New version can't die nothing, early version produce this error:
  2. yabab235

    Gatekeeper Toggler

    Process: applet [899] Path: /Applications/Gatekeeper Toggler.app/Contents/MacOS/applet Identifier: com.macmeup.com.Untitled Version: ??? Code Type: X86-64 (Native) Parent Process: ??? [1] Responsible: applet [899] User ID: 502 Date/Time: 2018-07-31 16:54:05.092 +0200 OS Version: Mac OS X 10.14 (18A347e) Report Version: 12 Anonymous UUID: 9E88F004-0B86-DC17-A165-A658BEA23FC4 Time Awake Since Boot: 770 seconds System Integrity Protection: disabled Crashed Thread: 0 Exception Type: EXC_CRASH (Code Signature Invalid) Exception Codes: 0x0000000000000000, 0x0000000000000000 Exception Note: EXC_CORPSE_NOTIFY Termination Reason: Namespace CODESIGNING, Code 0x1 kernel messages: VM Regions Near 0 (cr2): --> __TEXT 0000000109da1000-0000000109da2000 [ 4K] r-x/rwx SM=COW Thread 0 Crashed: 0 ??? 0x000000011182f000 _dyld_start + 0 Thread 0 crashed with X86 Thread State (64-bit): rax: 0x0000000000000000 rbx: 0x0000000000000000 rcx: 0x0000000000000000 rdx: 0x0000000000000000 rdi: 0x0000000000000000 rsi: 0x0000000000000000 rbp: 0x0000000000000000 rsp: 0x00007ffee5e5ebb8 r8: 0x0000000000000000 r9: 0x0000000000000000 r10: 0x0000000000000000 r11: 0x0000000000000000 r12: 0x0000000000000000 r13: 0x0000000000000000 r14: 0x0000000000000000 r15: 0x0000000000000000 rip: 0x000000011182f000 rfl: 0x0000000000000200 cr2: 0x0000000000000000 Logical CPU: 0 Error Code: 0x00000000 Trap Number: 0 Binary Images: 0x109da1000 - 0x109da1fff +??? (???) <80D471B8-2820-3857-99AE-F4F95FF37095> (null) 0x11182e000 - 0x1118ac347 +??? (625.6) <EDA601EE-2445-33D5-81D8-FC44EB952B58> (null) External Modification Summary: Calls made by other processes targeting this process: task_for_pid: 0 thread_create: 0 thread_set_state: 0 Calls made by this process: task_for_pid: 0 thread_create: 0 thread_set_state: 0 Calls made by all processes on this machine: task_for_pid: 644 thread_create: 0 thread_set_state: 0 VM Region Summary: ReadOnly portion of Libraries: Total=696K resident=0K(0%) swapped_out_or_unallocated=696K(100%) Writable regions: Total=8400K written=0K(0%) resident=0K(0%) swapped_out=0K(0%) unallocated=8400K(100%) VIRTUAL REGION REGION TYPE SIZE COUNT (non-coalesced) =========== ======= ======= STACK GUARD 56.0M 2 Stack 8192K 2 __DATA 232K 4 __LINKEDIT 184K 3 __TEXT 512K 3 shared memory 8K 3 =========== ======= ======= TOTAL 64.9M 11 Model: MacBookPro14,3, BootROM MBP143.0178.B00, 4 processors, Intel Core i5, 2,50 GHz, 16 GB, SMC 2.45f0 Graphics: Intel HD Graphics 630, Intel HD Graphics 630, Built-In Memory Module: BANK 0/DIMM0, 8 GB, DDR4, 2133 MHz, Crucial Technology, CT8G4SFS8213.M8FA Memory Module: BANK 1/DIMM0, 8 GB, DDR4, 2133 MHz, Crucial Technology, CT8G4SFS8213.M8FA Network Service: Ethernet, Ethernet, en0 USB Device: USB 3.0 Bus USB Device: Bluetooth HCI USB Device: USB2.0-CRW USB Device: RAPOO 5G Wireless Device USB Device: USB 3.1 Bus Thunderbolt Bus:
  3. Hi ! My hackintosh zotac mi553 i5-7300Hq work flawlessly on HS - full video accel on Kodi etc, but after upgrade to Mojave beta 3 I can boot only with faked 0x12345678 and not 0x59168086 and ig-platform-id 0x59120000, and off cause no hdmi sound. I use only <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <array> <dict> <key>Device</key> <string>IntelGFX</string> <key>Disabled</key> <true/> <key>Key</key> <string>AAPL,GfxYTile</string> <key>Value</key> <data>CqqqAA==</data> </dict> </array> </plist> and <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>MSR 0xE2 _xcpm_idle instant reboot(c) Pike R. Alpha</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data>ILniAAAADzA=</data> <key>Replace</key> <data>ILniAAAAkJA=</data> </dict> </array> </plist> and <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Comment</key> <string>10.11.4+SKL-1912000-4_displays</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data>AQMDAw==</data> <key>Name</key> <string>AppleIntelSKLGraphicsFramebuffer</string> <key>Replace</key> <data>AQMEAw==</data> </dict> </plist> and <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>Comment</key> <string>10.11.4+-SKL-port_0x5-DP2HDMI</string> <key>Disabled</key> <true/> <key>Find</key> <data>AQUJAAAEAACHAQAA</data> <key>Name</key> <string>AppleIntelSKLGraphicsFramebuffer</string> <key>Replace</key> <data>AQUJAAAIAACHAQAA</data> </dict> </plist> Any suggestion nice see P.S. My SMBIOS MacBook Pro 14.3 - only this working with accel and hdmi sound under HS. Any iMAC SMBIOS not working.
  4. yabab235

    A little problem with HDMI Audio from IntelHD630 gfx

    SO problem fixed - enable "useintelhdmi" and install fake intelhdmi kext and voila ! Now I have in sytem properties display port with enable audio !! Only stereo or surrosound 2.0 but form me, new on mackintosh world , s huge success !!
  5. yabab235

    A little problem with HDMI Audio from IntelHD630 gfx

    OK, fir new hdmi audio working but no sound. Working via voodooHD.kext. Don't asking me about details, I'm new in hackintosh world. BTW change my id platform to 14,3 MacBook Pro automatic but it's good.
  6. Hi ! I can't enable hdmi audio out on my new mini pc zotac mi553 - i5-750HQ HD630. Has dp and hdmi port and usb 3.1 and thunderbolt etc. I atttach a lot info about this. But first enable acceleration in video cart but any method don't enable hdmi audio. btw - I newer build before hackintosh, only now because I replaced my Mac mini some modern hardware. Many of tutorials is too hard to understood for me so please for any help. Appleacl.kext not work, clover had command not work etc.
×