Jump to content

little_prince41

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About little_prince41

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello I have a problem about after install Mac OS Mojave (10.14.3) on Dell G3 (i7 8750H) , it stuck as below picture could you help me, please EFI.zip
  2. hello! I have problem about install snow no celeron D, after i install done and rebot I get errors message about "erorrs CPU" anybody help me,please
  3. little_prince41

    GeForce 200 series support

    i download at http://rapidshare.com/files/217112530/GeFo...TS_250.dmg.html and install driver with kexthelper and reboot .after reboot I get black screen.what happened?. where can I get driver work I use Kalyway 10.5.2 XFX GTS250 1G some body help me,please Thank you for help.
  4. little_prince41

    all user acer 4520g with alc268

    hello all user acer 4520g this will hope ours ?.... method 1.install appleAHD.kext with kexthelper and restart=> follow this http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...mp;#entry858938 2.install EvoCam 3.open EvoCam all the time enjoy AppleHDA.kext.zip Evocam_3.6.1__2007_Apr_07_.zip
  5. little_prince41

    Atheros AR5007UG - Solution (Kalway)

    can you send to me the pkg? nay_pianfoon@hotmail.com thanks you
  6. little_prince41

    Alc268_installer for Realteak ALC268

    sound working in DVD player only.
  7. little_prince41

    Alc268_installer for Realteak ALC268

    thailand
  8. hi..... I have problem about driver Atheros wirless, how enable wirless of Atheros in leopard.I use Atheros 5007eg can you help me,please thanks
  9. little_prince41

    Alc268_installer for Realteak ALC268

    my laptop is Acer aspire 4520G
  10. little_prince41

    Alc268_installer for Realteak ALC268

    Hi.... I have method enable sound in alc268_installer . following me step 1.find VEN and DEV for HDAcontroller 1.1 open in windows and click rigth at My computer>Properties>Hardward>Device Manager>System Device>Microsoft UAA bus>Properties>Details Example VEN=10de, DEV=055c (it VEN and DEV of my) so it is 0x055c10de and pic10de,55c (it don't pic10de,055c) 2.install alc268_installer1 or 2 (but roboot) 3. go to Extensions folder and open AppleHDA.kext\Contents\PlugIns\AppleHDAController.kext\Contents\info.plist 3.1 add 0x055c10de 4.go to Extensions folder and open ALCinject.kext\Contents\info.plist 4.1 add <string>pci10de,55c</string> 5.open terminale and follow repair and reboot i don't know you work?,but it work for me(But quality my sond no normal) sorry I write english not well
  11. little_prince41

    i don't open Hear 1.0.3

    hello I have a problem about Hear, After I install Hear 1.0.3 .I open Hear but It don't open. somebody can you help me thanks I use Kalyway 10.5.2(my Cpu is AMD)
  12. little_prince41

    appleHDA.kext and ALCinjext.kext for alc268

    hi....... i have a problem about Realtex ALC268, so I install ALC268installer after I edit info in AppleHDaController.kext in AppleHDA.kext with code is "0x055c10de" and i edit info.plist in ALCinjext.kext with code is "pci10de,55c" after reboot I have sound,Headphones and Internal speakers is work but quality sound not well.it have echo and it will work in DVD player only and then i move mouse.(not work in music player) somebody can you help me,please thanks you
  13. hello.... i have a problem about sound realtex 268,i install Kalyway 10.5.2. i open Systems..>sound>output I see "HD Audio output" and i have icon sound but it don't get sound(no sound) 1.i install alc268installer1 ,2 and repair permissions ,after rebot i open Systems..>sound>output I don't see "HD Audio output" and i don't have icon sound it lost, but i still no sound 2. i edit info.plist in AppleAzaliaAudio.kext but it still don't work so i install HDAudio.kext then boot i get message is somebody can you help me thanks you
  14. little_prince41

    alc 268

    hello.... i have a problem about sound realtex 268, i have output sound "HD Audio output" but it don't get sound and i install alc268 patcher 1 ,2 and 5 or 8 but it don't work and i edit info.plist but it still don't work so i install HDAudio.kext then boot i get message is "HDAudio:vid/pid =0x10ec0268 " "HDAudio:subsystem=0x10250127 0x00000000 0x00000000" "HDAudio:revision=0x0010003" "HDAudio(cox3eb(900))=codeDetection-ended(0x1)" somebody can you help me thanks you
  15. little_prince41

    "still waiting for root device"

    hello.... I have a problem about install , I install with Zephyroth 10.5.2 and LeoAllV3 , it show messagn "still waiting for root device" someone can you help me,please thanks you --------------------------------------------------------- my notebook acer aspire 4520g Hdd-- sata DVD Ram-- ATA ---------------------------------------------------------
×