Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About DJVG

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I have installed IdenneB 10.5.5 succefully, so that is nice. But, there is an problem! I have an Creative Audigy 2 ZS Platinum, but that doesn't work, i'm an beginner with Mac OS X, so i don't know about install kext files or something, i hope there is an kext for my audio card! If i can use my audio card and netwerk card (i have an 3com and sitecom 10/100 card) i wil use defentily use os x! 3Com Card type: 3C595-TX Sitecom chip: SLC V1.0 0434TABGF14475.1 I hope someone can help me!
  2. I have disabled every device or cpu feature, put still haning at that DirectoService line...
  3. Hi Marionez, Thank you, i have tried with al onboard devices disabeled, as Ethernet, IDE Controller, Audio and Firewire. Which CPU features do you mean?
  4. Hello, I have the normal P5Q, and i'm trying to install iATKOS_4a (osx 10.5.4) and i have flashed my bios to 1611 modded. But when i'm booting with the '-v' option, the installer wil hang at this line: 'Dec 15 15:26:48 localhost DirectoryService[51]":aunched version 5.0 (v514)' Specs: Mobo: p5q Memory: Corsair Dominator Processor: Intel E8500 Soundcard: Creative Audigy 2 ZS Platium Pro What is the problem? Thank you! DJVG Edit: Here is an screenshot: