Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About lecycliste

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. GA-Z270X-UD5 Issues please help

    Allright. Small update. The MB has 6 sata ports, and i managed to somehow swap everything around, trial and error style, and now the system doesn't throw any disks... All the info bout my system can be seen here in the big 200 series thread.: http://www.insanelymac.com/forum/topic/321872-guide-sierra-on-mobos-serie-200-kabylake-dsdt/?p=2507863 Im still interested in seeing what FOSKVS finds in the old system report i did before trying the new and better guide.
  2. GA-Z270X-UD5 Issues please help

    So i followed the guide you guys linked, everything is working, but the computer still throws 1 disk after reboot. If i shutdown they are all back again. Im outta ideas. What to do?
  3. So I followed everything and have a working system! I dont suite understand the DSDT, but I have done everything else. MOBO: GA-Z270X-UD5 CPU: i7700k GPU: 1080 Ti OS: 10.12.6 Clover Folder: https://www.dropbox.com/s/ynraiilcxezaqwg/CLOVER.zip?dl=0 "Send me file" https://www.dropbox.com/s/9oku4sftx9hjduc/Send%20me%20superflex%E2%80%99s%20iMac.zip?dl=0 Ioregistry: https://www.dropbox.com/s/n98vs3wc1w5om76/ioregistry.ioreg?dl=0 thank you so very much for making this possible! Edit. The only issue im experiencing, is that 1 disk doesnt show up after reboot. When i shut down, and power on again, all disks are back.. How come?
  4. GA-Z270X-UD5 Issues please help

    I finally have the machine back in the workshop and im gonna try the other guide posted above instead. Before trying again i captured the data for you! https://www.dropbox.com/s/4hspu4pyk6wono6/ACCD_superflexsiMac_1.dmg?dl=0 Im looking forward to hearing what could be causing the issues in the previous build i was working with.
  5. GA-Z270X-UD5 Issues please help

    Ahh i see! I understand now, but anyways, you guys have already been alot more helpful and welcoming than those guys. Wont post it again! I will have to capture the data again, as i just attached the file and left work. Will try to get the data posted here as soon as possible! Again! Thanks alot for you help so far!
  6. GA-Z270X-UD5 Issues please help

    I made the USb with [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] and then used the EFI folder from the guide i linked in the first post. I have attached the Capture_Data dmg so i hope you can see what needs to be done:-) I have made a temporary fix in detaching 2 sata disks and only using sata port 0 & 1, and these disks seem to always be mounted. I have some crucial work that needs to be done on this machine, so after thats done, i will follow the other guide you linked to me and try again from scratch. Unless of course you look through my attached file and find a better fix. Thank you all very much for your help so far! Really appreciate it!
  7. Hi All! I have a successful build but im experiencing some power issues. After reboot my 2 WD Black drives are not to be found. Only by powering down, unplugging power cable and turning on, do they reappear. Furthermore some USB ports dont have power after sleep. Any help for these issues? i followed this guide http://hackintosher.com/guides/guide-installing-macos-kabylake-hackintosh-sierra/ MOBO: GA-Z270X-UD5 CPU: i7700k GPU: 1080 Ti OS: 10.12.6