Jump to content

Delecta

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Delecta

  1. Hello, I have the Gigabyte Z270x Gaming 9 and with the last AppleALC+lilu+codeccommander attached in your post I just have sometimes the Line-out working without volume control (destroy my ears haha) I have the HDAS to HDEF and the AZAL to HDEF patch and I am on Layout 4. Do you have any idea ? Thank you
  2. Yes so sorry, the fact is now my computer doesn't want to boot anyway..I am going to make a fresh install but I was able to boot with my APFS MacOs bootable SSD drive and my ExFat storage ssd drive only if I plugged a Exfat USB stick..
  3. @glasgood i forgot to mention that I have a AMD Radeon VII. Sorry I am trying to resolve that issue since like 7 hours, my brain is gonna explode.
  4. So I tried your EFI and no I am able to start with the Exfat and APFS drive plugged-in but no it doesn't boot with USB stick plug now.
  5. @glasgood Sorry, I was too focused on explain my issue understable. Here is my specs : Mobo :GA Z390 Aorus Pro CPU : i7-8700K RAM : 32 Go 3200 Mhz Corsair PSU : Corsair 850RMx SSD : Samsung 860 Evo 500 & 1 To CPU Fan : bequiet Pure Rock
  6. Hello again @glasgood ! So this is a really weird issue : I have got this "start uncompressed kernelcache´╗┐" when I have a a second SSD plugged-in in Exfat or in APFS but not in HFS+. But not with an USB stick in Exfat. And what is really weird it's that I can be able to boot only when I put the Intel Graphics in Auto or in Disable in the BIOS or plug any USB stick. Here is my EFI, I'm on 18.3 to be able to have the hotplug in TB3. EFI .zip
  7. Hello, I tried your kext but it doesn't work But now this is not my main issue. My hack stuck at "start uncompressed kernelcache" only when I've got my 2nd SSD in Exfat. I try ti add Fat drivers in Drivers64UEFI. But it doesn't work. Anyone have an idea ? Thank you
  8. Hello @Glasgood, I am actually in 18.3 and I have success to work my 2 ports TB3 in hotplug ! But I will try your kext and let you know. Thank you very much !
  9. Hey, Thank you for you guide ! It was very helpful for me. I just have an issue : I don't have a USB after sleep. The USB stick is eject when I wake my hack up. EDIT : Only with USB sticks whatever the ports it is plugged. But with external HDD or TB3, it's working fine after sleep. If you have any idea. Thank you
  10. Hello guys ! I am working on a new project and I need to create a pkg to install files in the EFI partition. I am using the app called "Packages" but I don't know how to made it mount the EFI of the startup disk, install the files and unmount the partition. When I create a folder /EFI or /EFIROOTDIR it creates a folder to the start of the disk not in the partition. If anyone got an idea, even with XCode Thank you very much
  11. Delecta

    Packages in EFI partition

    Thank you guys !
  12. Hey @glasgood ! I am thinking to change my mobo for this one with a i9-9900K. Just had few questions, what's the purpose of RTCMemoryFixup ? Seems be developped by lvs1974 but I can't find anything on his Github ? Thank you
  13. Hello !I have a beautiful build which is :CPU : i9-7920XMobo : Gigabyte Aorus x299 Ultra Gaming ProRAM : Corsair Vengeance 2 x 16Go 3200 MhzGPU : Gigabyte Vega 64 8gb VramPSU : Corsair RM850xMy problem is when my computer go to sleep, it wakes up but the screen still blank and there is apparently no signal. So I must hard restart by the power button. But then, I've got a KP. Here is my EFI, IOReg and the log of the KP. I tried some ssdt for improve the sleep of the X299, I have tried ssdt for improve the Vega but unless it works well. I tried some pmset settings. I tried some fix in clover (neverhibernate ect..) and I tried to change the darkwake...Thank you very much for your help. EFI + IOReg.zip
  14. Delecta

    Quicktime Freeze

    It works ! Thank you Mald0n !!
  15. Delecta

    Quicktime Freeze

    Hello ! I have a big troubles on FCPX and Quicktime. When I want to export a files, my build is frozen and I just have to restart it if I want to use it again. Quicktime said like 3 hours fo 40 seconds of a 480p clip. Have you any idea ? Here is my build : i7-8700 GA-Z370-G3 16 Gb RAM corsair vengeance RX580 8Gb Thank You !
  16. Delecta

    Quicktime Freeze

    Hi ! Here is my dump. Thank you RunMe-Output.txt Send me Mac-Pro-de-Delecta-2.zip
  17. Delecta

    Quicktime Freeze

    Hey ! Thanks you for your help but it still freezing. Here is my EFI CLOVER.zip
  18. Delecta

    i9-7980XE install issue

    Sorry for the double post but my computer is crashing when I wanted to work on Premiere. I think there is something wrong with the CPU Power management. Anyone got an idea ? Thank you
  19. Hi ! I started a new build today with this parts : Mobo : Gigabyte x299 Gaming 7 CPU : Intel i9-7980XE Extreme Edition (2,6 GHz) RAM : 64 Gb RAM Corsair Vengeance LED 3200Mhz GPU : AMD Vega FE 16Gb I tried to install MacOS High Sierra on a SSD Samsung Evo 1Tb and sometimes I've got "Does printf work ?' and sometimes I've got a ban sign after the lines I atteched you below. I tried to minimise my kext in my clover folder because one time the boot stuck at the IntelMausiEthernet kext. Thank you if you got advices. EFI.zip
  20. Delecta

    i9-7980XE install issue

    Hey, I got a last one issue, I can't enable my audio. I got the last AppleALC kext and Lilu. I check reset HDA in clover configurator and test some device number but nothings happens. here is my Ioreg and the Run Me folder I will thank you if you help me and if you can explain to me how to fix it. Thank you Send me Mac Pro de 7eme.zip Mac Pro.zip
  21. Delecta

    i9-7980XE install issue

    The Thunderbolt EX3 works on Gigabyte Mobo ?
  22. Delecta

    i9-7980XE install issue

    Yes, GPU : AMD FE 16Gb Air edition PCI Devices : Gigabytes Alpine-Ridge SSDs : 2x Samsung 860 evo 1Tb Cooling: Dark Rock 3 Case : In Win 303
  23. Delecta

    i9-7980XE install issue

    Oh yea ! It seems to be much better ! Can you tell me why it's 35 an no 36 ? Thank You a lot
  24. Delecta

    i9-7980XE install issue

    @Loloflat6 Yes I do ! And I set the number of my threads on the IOCPUnumbers strings which is 36 if I refer to the i9 specs. Now the OS is fully install but it's still very slowly, like almost unusable. Ty
  25. Delecta

    i9-7980XE install issue

    Ok it works with the USB 2.0 front ports or I test the USB 2 mobo port. Whatever, the install is going but it was like very "laggy" in the install screen. I will let you know the following. Thank you
×