Jump to content

rramon

Members
  • Content count

    115
  • Joined

  • Last visited

About rramon

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kisd.de

Profile Information

  • Location
    Earth, Cologne
  1. Clover Theme Manager

    But for ATI cards? Apple is shifting to ATI anyway..So I would wait until the release of the next imac and buy an ATI GPU.. Thanks for clarification!
  2. Clover Theme Manager

    output from log was the same as above
  3. Clover Theme Manager

    Same thing, no input when injecting nvidia. when injecting patchvbios and setting res to 3440x1440 there'S no effect
  4. Clover Theme Manager

    That's strange. Although I set 1920x1080 in clover configurator (and 3440x1440 before that) this resolution apparently isn't recognized. Because of the 'mac' theme perhaps? Do I need a fullHD theme? Can't be because it worked fine before with my Eizo at 1920x1200 PatchVBios isn't activated. Should I do that? Here's the log uefi without CsmVideoDxe btw, forget my signature - it's from 2007. using gtx 670 now which works oob. 0:116 0:000 LoadDrivers() start 0:118 0:002 Loading FSInject-64.efi status=Success 0:120 0:001 Loading OsxAptioFix2Drv-64.efi status=Success 0:121 0:001 Loading OsxFatBinaryDrv-64.efi status=Success 0:122 0:000 Loading HFSPlus.efi status=Success 0:124 0:002 - driver needs connecting 0:124 0:000 1 drivers needs connecting ... 0:124 0:000 PlatformDriverOverrideProtocol->GetDriver overriden 0:124 0:000 HFS+ driver loaded 0:124 0:000 Searching for invalid DiskIo BY_DRIVER connects: not found, all ok 0:227 0:102 LoadDrivers() end 0:227 0:000 Dump SMC keys from NVRAM: 0:231 0:004 SetScreenResolution: 1920x1080 - not found! 0:231 0:000 SetMaxResolution: found best mode 1: 1024x768 0:231 0:000 - already set 0:231 0:000 Console modes reported: 3, available modes: 0:231 0:000 Mode 1: 80x25 (current mode) 0:231 0:000 Mode 2: 128x40 0:231 0:000 Mode 3: 100x31 0:231 0:000 SetScreenResolution: 1024x768 - already set
  5. Clover Theme Manager

    CsmVideoDxe-64.efi in /EFI/CLOVER/drivers64UEFI gave me no input upon boot (after clover menu) so I had to connect my ssd with my macbook pro and remove it. arrow up/down doesn't do anything unfortunately.. how to access bootlog? any other solutions?
  6. Clover Theme Manager

    Hi, I recently purchased a LG 34UM95-P 21:9 display wit a resolution of 3440x1440 and I'm currently using the 'mac' theme but it looks distorted (stretched and cut off at the bottom) with this display. Does anyone know which theme I should use with this display to get correct aspect ratio? Is there a 21:9 theme available or is someone willing to create one? Changing GUI resolution to 3400x1440 in clover didn't change anything unfortunately Hope to post this in the right section, if not please point me in the right direction – I couldn't find anything regarding this. Thanks in advance!
  7. G5 Front Panel to ATX I/O Cables

    One Frontcable to Germany please - please contact me via pm (will provide you with a different shipping adress as i'm heading to vacation) regards, rramon
  8. How to: ATI 4850 working on SL

    New legacyAti4800Controller.kext available! No more adding device id after update, it must be placed in mkext of /Extra. More infos, visit: h ttp://netkas.org/
  9. hi blackosx! i´ll try your retail guide this weekend, but have a couple of questions: i have 2 drives, 1st drive is @ sata port0 with a vista and leopard installation on it, the 2nd drive is connected to sata port1 and empty (will be formated as GUID/cham/SL according to your guide). so, after i have installed snow leopard on the 2nd drive i will have to edit the com.apple.boot.plist. but as the drive is connected to sata port1 i will have to do a <key>Default Partition</key> and <string>hd(1,3)</string> ??? am i right? do i have to plug the drive into sata port0 for installation purposes or is it okay to leave it in port1 and rearange the string in com.apple.boot.plist as mentioned above? another thing i´m asking myself is about booting: currently i am using easybcd which gives me a prompt which os to boot (vista or leopard) after booting. will this method still work although (snow leopard in this case) osx is installed on a different drive and not just a different partition on the same drive? or will i have to press F12 every time i boot to choose the right hd to boot from?? any help is much appreciated!! thanks in advance
  10. GA-G33M-DS2R Help Requested

    try the attached dsdt.aml (patched cmos reset bug,audio,lan,sata,usb but no graphics->create efi-string for your card and put it in com.apple.boot.plist), unzip the file with betterzip.app.. good luck! pass: insanely DSDT.zip
  11. [Guide] Using DSDT with the Gigabyte GA-EP45-DS3L

    Thx for the links. And nevermind, DSDT patching for 889a works the same way!
  12. [Guide] Using DSDT with the Gigabyte GA-EP45-DS3L

    well, allright and thanks for making that clear! i used alc889a for my mobo when i patched dsdt this morning in order to be ready for SL. as far as i can tell everything´s working just fine.. thanks again for your guide, keep it on!
  13. [Guide] Using DSDT with the Gigabyte GA-EP45-DS3L

    hi blackosx, have you gone through tmongkol´s pdf guide contained in the "How_to_patch_DSDT_with_LAN_and_HDEF_functions_including_LegacyHDA.zip" about patching dsdt or is it enough to follow the steps in your retail guide (with the appropiate legacyHDA.kext in E/E) to get sound? thanks in advance
  14. How to: ATI 4850 working on SL

    well, thanks for that, dude!
  15. How to: ATI 4850 working on SL

    could someone please upload the original or edited (device id added) ati4800controller.kext, please?? do you know if it´s possible to prepare the com.apple.boot.plist in leopard or does the .hex change when being compiled in snow leo? thanks for your suggestions!!
×