Jump to content

dwest576

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About dwest576

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. dwest576

    [Buy] MobileMe SubAccount

    Sant you a PM.
  2. dwest576

    [Buy] MobileMe SubAccount

    I accidentally cancelled my subscription while trying to get a refund, since Apple announced that MobileMe was becoming free. After talking to MobileMe Tech Support, they will not re-enable my account due to the iCloud transition. So, I am looking for someone that would be willing to sell me one of their open subaccounts until the iCloud transition in September. After payment has been made, I will provide you with my MobileMe ID and password to add into your account. Thanks, Dave
  3. I am sorry if this question has been answered. The search is not working properly on the boards for me. I Have been running a Boot-132 w/ an EFI Bootloader install on this MB for a while w/ a NVIVDIA 9800 GTX. I have been using an EFI String to load the "drivers" the the Video card w/ everything working properly. Since moving to Chameleon, I cannot use EFI strings, and can only load the drivers w/ an injector and I don't get any QE. Does anyone know a way around this? I love Chameleon. Thanks, Dave
  4. dwest576

    Will it work on my Core i7 rig?

    I have OSx86 running on my PC with very similar specs. I am running a Velociraptor 10k Hard Drive. My Video card was incompatible, now I am pretty sure I have a 9800 GTX. I can't remember the live compilation that I found to work. I will look it up when i get home. I do have a problem. Since I updated to 10.5.7, my clock runs fast. i have to constantly open up Date and Time to resync. I also wiped out my audio when updating, that was an easy fix though, as I had to apply it once I got the OS up and running anyway.
  5. dwest576

    Show Your Connection Speed!

    We get 100 Down / 20 Up. I run a high rise building DT San Diego, and we give out these speeds to tenants for 250 a month.
  6. dwest576

    Show Your Connection Speed!

    2 Different sites.
  7. dwest576

    Dual Video Card Help

    I tried to get Dual Cards working w/ ATI HD 2600 Pro's. I would get to the exact same spot as you guys. One Vid Card working, second on nothing. After reading around, seems the only way to get Dual Cards working is to use GFX Strings. I was never able to get GFX strings to work w/ my 2600's, always garbled Video.. I decided to start w/ some supported 8800GT's. Threw them in, created a couple of GFX strings, Booted from PEG2, and whala. Dual Cards, Full Everything, 3 Monitors (DVI), 4th DVI is available.
  8. I am having an issue w/ Fusion Beta 2 and OSX Everything seems to work fine. Boots, Unity, etc. While I am working in both OSes the Network dies. Stops working in OSX and Fusion. Only thing that gets it back so far is rebooting. I have tried ifconfig en0 down and up, and nothing. Has anyone else seen this? I have had no issues w/ Parallels or w/ my OSX running on its own. Fusion 2 is better for multiple displays. Thanks, Dave
  9. dwest576

    Dual Graphics Card Advice

    Anyone?
  10. dwest576

    Dual Graphics Card Advice

    I would like to have 3 monitors working. I have tried 2x ATI 2600 PRO's and 1x 8800 GS w/ 1x 8600 GS. I have been unsuccessful so far. I cannot get the ATI Cards to work w/o Natit. Everytime I modify the ATIRadeonX2000.kext Info.plist, my screen is just a garbled mess. GFX Strings don't seem to work too well either. So I would like to figure out what cards would be the best for getting 3 screens. Price is not a concern (I don't want to buy a MAC PRO). Getting it to work is. I have: Gigabyte - GA-X48-DQ6 Intel Q6600 4GB DDR2 Corsair RAM SATA 80GB Hard Drive SATA DVD Drive I have absolutely no problems getting my ATI 2600 PRO to work w/ Natit. In Fact when I load Natit Drivers, It even loads both Cards. Only problem is, the second card shows w/ 256 MB RAM, and the under Display Connectors: It is just blank, does not say no display connected. If I could get the 2 ATI's to work that would be great. So I am trying to figure out What would be best. W/ all my reading, I am thinking NVidia is easier to use w/ GFX Strings and 3-4 Monitors. I am looking at: 2x 9800 GTX 2x 9800 GX2 2x 280 GTX, I know this is not supported yet, but if there are some devs like netkas and such that needed a tester, I could go this route. I don't really want to Mix and Match cards, because eventually I would like to Dual Boot Vista, and well Vista sucks. Everyones feedback is greatly appreciated. Thanks, Dave
  11. dwest576

    Dual Card/Triple Monitor, 8800GS+8400GS, WORKING!

    I have pretty much the same setup. I have a 8800 and a 8600. When you install Leo4all v3 do you have your initial network card working other than 1024x768. Does it show the proper drivers and such? I cannot get the drivers loaded properly. When I do the GFX strings, and switch to PEG2, all I get is a black screen.
  12. dwest576

    TWO ATI 2600 PRO cards

    I am having the same problem. I can get both cards to show up, and have their kext's loaded, but I cannot get any monitors to work on the second card.
  13. Is it possible to use Dual PCIe ATI 2600 Pro's w/ 3 Monitors? I get all the kext's loaded and the cards show under System Profiler, I cannot get my 3rd monitor to show up and be used by the system. Is there a trick I am missing? Thanks, Dave
×