Jump to content

Metronomad

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Metronomad

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [GUIDE] Dell Latitude E6410

    I followed Foxhunter's tutorial in this thread (i.e., [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], install, [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], additional kexts), but I am getting stuck at the "PCI Configuration Begin" stage as well when I try to update from 10.6.3 to 10.6.8. I have an E6410 i5 with the Intel HD graphics card. Anyone else figure this one out on their own? Any suggestions that I can give a shot? Ultimately I'm hoping to get OS X 10.7 Lion installed, if that makes a difference at all tactically.
  2. Introduce yourself.

    Hi, I'm metronomadic. Engineer by day (not electrical / computer), wannabe hacker by night. I'm working to get my Dell Latitude E6410 working well. So far I've got basic functionality thanks to this site! I'll post more in a new topic here in the New User lounge so that I can post elsewhere, too. -m
  3. When I first installed OSX86 on my Toshiba Tecra 9100 using the deadmoo image my mini pci wireless card was showing up, although not working, as a PC card. I've since reinstalled with 10.4.6 from a patched disc and purchased an Atheros 5212 mini pci card, but I can't get any mini pci wireless card to show up at all any more, even from the deadmoo image. I've been trying out different versions of the bios and working with the settings there, but I still can't get any cards to show up as they once did. Any help or pointers would be greatly appreciated. Thanks.
×