Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About karoolus

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 12/17/1988

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Aalst - Belgium
  1. The Matrix Runs on Windows

    yeah, but still, it's okay..
  2. Ding Fries are Done

    nothing offensive about it, but also not funny
  3. yeah, thanks for the response ! By reading your answers, I just decided to sell the smartphone, and get an iPhone, as I was planning from the beginning But still thanks a lot !!!! Karel
  4. hey everyone, I have a smartphone, but it uses windows mobile (which is up) Would it be in any way possible to try and install osx on these devices ? Apple did it with the iPhone ? I'm not asking anyone to do it for me, but I would just like to know if it would be possible... I would really love that just imagine, osx in your pocket thanks in advance, Karel
  5. 10.4.6 on HP Pavilion dv8296ea

    I did it on my own! i kept searching the website, and it works !! I'm using OS X right now, typing this very message.. First download the kext in attachment, then download Kext Helper. Open Kext Helper, drag in the kext, let it install, disk utility ---> repair permissions reboot and there you go, it works ! Karoolus AppleIntel8255x.kext.zip
  6. Hey everyone !! I'm quite new to this, but I wanted to give it a try, and WONDER, it worked !!! well, I can boot into OS X, but I'm missing a few drivers.. These are the specs for my laptop: Hardware Product Name 'dv8296ea' Microprocessor: Intel® Core Duo Processor T2400 1.83 GHz Microprocessor Cache: Level 2 cache 2 MB Memory: 1024 MB DDR2 533 MHz (2 x 512 MB) Memory Max: Supports up to 2 GB DDR2 memory Video Graphics: Nvidia GeForce Go 7400 Video Memory: 256 MB of Turbocache video memory Hard Drive: 200 GB (2 x 100 GB) Multimedia Drive: LightScribe DVD Writer Dual Format (+/-R +/-RW) with Double Layer support Display: 17.0" WXGA+ High-Definition Ultra BrightView Widescreen Display (dual lamp) Fax/Modem: High speed 56K modem Network Card: 10/100 LAN Ethernet integrated Wireless Connectivity: Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth® wireless networking Sound: 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Altec Lansing® speakers Keyboard: Full size desktop keyboard (with separate numeric keypad layout) Pointing Device Touch Pad with dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 quick launch buttons, 1 calculator lauch button PC Card Slots: One type I or II PC card slot One ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34) External Ports: 1 VGA port 4 USB 2.0 ports 1 IEEE-1394 1 RJ 11 modem connector 1 RJ 45 Ethernet connector S-video TV out Remote control infrared port (Remote Control optional) 1 Headphone-out w/ SPDIF Digital Audio, 1 Microphone-in port Cable docking connector Now, I can boot into the OS, but there's no sound, I can't get my screen settings right, and I have no internet (wired nor wireless) I know, there is no driver for my wireless adapter, but I would like to be able to surf the internet using a wired connection. I've been searching a lot on this forum, but no success.. I've found a way to get my wired network card running, but that's not helping, and I did everything step by step. I just can't install any drivers.. the only thing that works is my bluetooth adapter.. Anyone help please ? I would like the sound, the screen settings and the wired connection, if possible ? UPDATE: I got the sound (output) and the Macvidia working (found a download link) The only problem is that I still can't use my Internet connection. I can see it in the network settings, but it's greyed out, and I can't do anything about it.. I installed several kexts, inserted IDs in the Info.plist, tried everything, but still, no success.. Thanks a lot ! Karoolus