Jump to content

RandyBoBandy_

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About RandyBoBandy_

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Canada
  1. RandyBoBandy_

    Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce OC 3GB

    Its only showing 7MB of ram, I had a similar problem getting the intel graphics to work, I'm not sure how to configure this in clover, and if i have to assign a fake ID etc, or if there is a kext i'm missing anyone have any suggestions?
  2. Hey everyone, So I've recently bought a decent GPU to put into my hackintosh, before I was simply using the intel HD graphics. I installed the gpu and was having a few problems getting the drivers to work. if anyone has previous experience with this gpu maybe they could give me a hand. I'm running sierra 10.12.6. also i'm really bad at clover configurator if someone could give me a few pointers there that'd be much appreciated also. specs: i5 6600k Gigabyte z170XP- SLI 16BG Ballistix DDR4 Gigabyte TX 1060 3GB windforce OC Samsung Evo 250BG SSD Corsair CS650M thanks everyone!
  3. Hey Everyone, I've been trying to record some videos with OBS. everything except the audio output capture is working. Ive tried iShowU and also sound flower both come up with the same error Ive attached. anyone know how to solve this. Also does anyone know of any free alternatives to OBS that work good with macOS. Thanks,
  4. RandyBoBandy_

    First Hackintosh Build

    Hey Everyone, I'm proud to say that I've built my first hackintosh and I've got everything working great! I had some trouble getting the Internal graphics to work but thats probably just because I'm a bit of a newbie. This was a great learning curve for me and I'm already planning my next build, this was alot of fun! specs: CPU: i5 6600k CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO Mobo: Gigabyte Z170XP-SLI (ATX) RAM: Ballistix Sport LT 16GB (2x 8GB) DDR4 SSD: Samsung 850 EVO 250GB HD: 250GB Seagate Barracuda PSU: Corsair CS series 650w GPU: (Internal Graphics for now) Case: Deep Cool Tesseract haven't tried iMessage or signing into the app store yet, tbh kinda sketched to do that since I dont want my account to get deactivated or something since I have alot of legit apple products. If anyone is building a similar system and has any questions just message me, i'd be happy to help. anyways heres some pics! cheers,
  5. RandyBoBandy_

    Intel HD 530 Graphics

    So I placed the whole folder called macOS in under EFI/Clover/Kexts/10.12 Just not used to seeing this exec terminal looking file.
  6. RandyBoBandy_

    Intel HD 530 Graphics

    when I try and inject the intelgraphicsfixup this screen pops up. I don't really know how to properly iject Lilu either. Is there any tutorials or posts that give you a overview of how to use/inject these kexts for a hackintosh. Also one for clover configurator would be useful as well Thanks,
  7. RandyBoBandy_

    EVGA GTX 650 SC 2GB

    Hey guys I've had alot of problems getting the internal graphics to work on my machine, I saw this gpu used for a good price. I just want to know if it will work with Sierra and the rest of my computer. any issues or bugs I need to know about? Thanks,
  8. RandyBoBandy_

    Intel HD 530 Graphics

    I've tried clover in a number of configurations already and none worked. I feel like with more tinkering I'd be able to get it tho. Also tried Chameleon and that didn't work for me either. The only reason I used tonys is because it worked first time. But Im gonna keep trying other ones to see if I can get them to work as well. also I'm quite a noob. but one day I'll be good at this.
  9. RandyBoBandy_

    Intel HD 530 Graphics

    more newbieness: how exactly do I inject Lilu, and also what exactly are its extensions. I opened the intel graphics fixup and terminal popped up saying that the process was completed.
  10. RandyBoBandy_

    Intel HD 530 Graphics

    I downloaded both intelgraphicsfixup and the lilu kext, and tried to install them using kext beast but didnt seem to work. I don't think I have a proper EFI mount. Also I tried to install via clover and it wouldnt work! only [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] worked. As I said before I'm quite a noob and this is my first osx86 build, but I want to learn as much as possible. Newbie question: where exactly are you supposed to mount the EFI? I have numerous versions of the config.plist but when I restart the computer they all disappear. Another Newbie question: the intelgraphicsfixup is a "exec"? file not a kext. So how do I use this? thanks for the help!
  11. RandyBoBandy_

    Intel HD 530 Graphics

    Hey Everyone! this is my first post on this forum and I'm kind of a nooob, but I'm currently posting this from my new Hackintosh! the audio and internet works fine but my intel HD 530 graphics are ripping and tearing like crazy. my specs are as follows: i5 6600k 3.5 GHz (Cooler Master 212 EVO CPU cooler) Gigabyte Z170XP-SLI Ballistix 16GB (2x 8) DDR4 2400 Corsair CS650M PSU Samsung 850EVO 250B SSD *Internal Graphics for now* My system is reading Intel graphics 7000 with 7MB when it should be HD 530 and I was hoping that someone could give me some insight to certain kexts or any solution. I've tried clover configurator, but it doesn't seem to want to recognize the changes. I used [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] to install Sierra but [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] doesnt seem to want to work, and I can only boot from the UEFI on my bootable USB not from the hard drive itself. Anyway hope someone out there can help me out. Thanks!
×