Jump to content
InsanelyMac Forum

kenkenc

Members
  • Content count

    62
  • Joined

  • Last visited

About kenkenc

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vancouver
  1. Got 10.8 working with your blog Still can't get the video to work fully with QE/QC do you think I need to do the efi string?
  2. Did any of you get the WIFI working, I had it working in a previous version of Lion.. Can't find the Reltek software or kext anymore
  3. I actually deleted the old VoodooHDA and did a search for a 64bit one and used kext wizard. Seems to have done the trick, cracking noise stopped. Thanks
  4. Hi there, Running a Asus P5K-E WIFI Intel Q6600 2.4 Quad 3GB DDR 2 @800 60GB SSD EVGA 8800GTS Installed iAtkos L1 Lion Everything is working good except when I play music.. certain songs espcially when their is lots of bass and treble I hear popping a cracking. I made sure it was not the motherboard by trying the front and back panel. I removed all the kexts in my extension folder so I had no sound... tried to instal 883 / AppleHDA but it would not let me (maybe because i'm running 64bit?) Anyways the only way I could restore my sound is when I re installed the original VoodoHDA.kext I deleted in the first place any thoughts ?
  5. nForce SATA (P5N-D) and Lion

    Hey guys, also using the Asus P5N-D Right now I'm running 10.6.3 How do I begin to get 10.7 going? Any help would be great thanks
  6. 8800 GTS lost QE on snow leopard

    Hi guys, been using iAtkos_s3 Snow Leopard 10.6.3 fine on my Asus P5N-D 8800 GTS 320mb I did a update from apple, the computer still works fine but all of a sudden I lost Quart Extreme. Still running full resolution but its like I don't have video card drivers anymore. I tried NVinject.kext with kext helper and tried to run nvinstaller v52 from the Leopard days. Also no fix If anyone one could point me in the right direction that would be great. Thanks guys
  7. Will this also work on a " EP45-UD3L" ?
  8. Not running 800mhz on RAM

    On previous versions.. EX Kalyway I always had DDR 2 800 It must be a kext
  9. Hey guys, IPC 10.5.7 > 10.5.8 combo update I have 3GB of DDR 800 ram but right now inside OSX it only shows as 667mhz is it running at 800 and showing 677? if not how would I get it to 800? thanks allot guys
  10. Since when could we use Vanilla?
  11. 10.5.6 on Kalyway?

    will this work non Vanilla?
  12. 10.5.6 in runs good.. not as solid as Kalyway 10.5.2 but still good
  13. Hey anyone get 10.5.6 to work yet?
  14. Might be your motherboard... maybe no 1333 / 1066 FSB support? I have a 8800 GT as well and I'm scoring twice as fast as you. Also running 10.5.5 P31 seems like a older model also make sure you're not on CPU=1
  15. What about sound? is it possible to get past 2 channel?
×