Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About s00p3rj

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I had Lion on my Insprion 530. I did a clean install for ML. I am getting "Unknown error has occurred" with on error number. I tried everything listed here http://www.macbreaker.com/2012/01/how-to-fix-mac-app-store-error-your.html (EthernetBuiltIn, PCIRoot and deleting NetworkInterfaces.plist) but it didn't work. I even tried adding a DSDT which I never had before. My SMBios is working too... Any other suggestions?
  2. When I run my desktop, my energy bill is HUGE $150. My brother had my computer before, ran windows on it, and didnt have an issue. Now that I have OSX on it, my bill is really high. Is it possible that some how the OS isn't telling the motherboard to manage the amount of power it needs from the power supply? Or is it just the power supply and I should get a new one? Any ideas?
  3. Dell Inspiron 560 LOW audio

    I have the output into my TV and I am triple booting with Win7 and Debian and audio is fine.
  4. I have tried several different builds and I can get them to work fine. Audio always works but is really low. I have tried the different ALC888 kexts and they still dont seem to work for me. Anyone have this same problem (LOW audio)? How did you fix it? And dont say turn up the volume even maxed out its super low. I changed between 16&24 in the midi settings like suggested elsewhere too and still low.
  5. The new PC EFI v9 by netkas and Chameleon is in a package. How can I use this to boot with an original osx disc?