Jump to content
InsanelyMac Forum

digitallysick

Members
  • Content count

    197
  • Joined

  • Last visited

About digitallysick

  • Rank
    InsanelyMac Geek
  1. x1950xt snow leopard?

    I edited my info plist and copied your strings, I modified the rest to as for 1440X900 or whatever. Still it only gives me 1156X1024? or some crazy resolution like that. I can't understand what changed so much between leopard and snow leopard for the graphics? Were you able to get full resolution? with quartz enabled?
  2. x1950xt snow leopard?

    Can you post the 10.5.7 drivers? what file do I edit to fix the efi string? and will this get my resolution options?
  3. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    for my sapphire x1950xt when i run the script I get line 654: 1900: No such file or directory
  4. ATI x19x0 snow leopard driver

    I have a x1950xt sapphire card as well , pci and can't seem to get the script to change the resolution any ideas?
  5. x1950xt snow leopard?

    currently my resolution is 1024 X768 will changing the drivers and string fix my resolution? For me the empty skull driver quits with some type of error, line 654
  6. x1950xt snow leopard?

    I have the same card, sapphire x1950xt , Did you figure out how to do it yet? Do the old leopard drivers work?
  7. So I have graphics but not the right resolution, How can I fix my graphics? Will the old drivers work?
  8. So I have graphics but not the right resolution, How can I fix my graphics? Will the old drivers work?
  9. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    Empty Skull, I have the same card as you, except mine is a Sapphire X1950xt I believe we have the same vendor IDs 1002 and 7244 I cannot get your script to work , can you help me?
  10. I have a Lenovo Y410 it makes me want to die =( no audio no matter what I do, im going to fresh install, mach kernel and try again
  11. AppleHDA Solution - Work in progress

    I have a lenovo 3000 Y410 I cant get the audio to work Realtek High Definition Audio Properties * HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&CTLR_DEV_284B&VEN_10EC&DEV_0262&REV_1000 HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&VEN_10EC&DEV_0262&REV_1000 HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0262&REV_1000 HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&CTLR_DEV_284B&VEN_10EC&DEV_0262 HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&VEN_10EC&DEV_0262 HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0262 HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&CTLR_DEV_284B&VEN_10EC HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&VEN_10EC HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086&CTLR_DEV_284B HDAUDIO\FUNC_01&CTLR_VEN_8086 HDAUDIO\FUNC_01&GF&VEN_10EC&DEV_0262&SUBSYS_17AA3837&REV_1000 HDAUDIO\FUNC_01 HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0262&SUBSYS_17AA3837&REV_1000 HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0262&SUBSYS_17AA3837 * High Definition Audio Controller * PCI\VEN_8086&DEV_284B&SUBSYS_384E17AA&REV_03 PCI\VEN_8086&DEV_284B&SUBSYS_384E17AA PCI\VEN_8086&DEV_284B&CC_040300 PCI\VEN_8086&DEV_284B&CC_0403 As you can see, the Realtek High Definition Audio Properties list this: * DEV = 0262 * VEN = 10EC * SUBSYS = 17AA3837 ...and the High Definition Audio Controller lists this: * DEV = 284B * VEN = 8086 * SUBSYS = 384E17AA ...but in the Apple System Profiler it lists this: Device ID: 0x17AA384E can anyone help?
  12. ALC262 VoodooHDA

    we have the same sound, i used the voodoohda kext and it failed for me as well
  13. AppleHDA Patcher Results

    Computer Type: Lenovo 3000 Y410 notebook Sound Card Vendor: Realtek (i think?) Sound Card Model: ALC262 Vendor Id: 0x10ec0262 Not Working: Line Out, SPDIF Out Not Working: Mic, Headphones Patcher Version used: 1.1.7 System Version: 10.5.5
  14. VoodooHDA

    I have ALC262 on a lenovo 3000 Y410 , i have this kext installed, but no audio, no matter what settings i try, i deleted applehda kext, but could not find the other? what can I do to check my settings? =(
×