Jump to content
InsanelyMac Forum

chicasso

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About chicasso

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. i have a Asrock 4CoreDual-SATA2 mainboard with VIA Rhine network card. the connection was dropping randomly so i bought a network card with Realtek 8139 chipset. and i am still experiencing connection drop. no clues yet about what is going on?
  2. Asrock 4coredual-SATA2

    i bought a network card with Realtek chipset (8139). OS X recognized it and it works flawless. i payed for it 4.5 EUR (7 USD). i will try to install Stevo Patch 4.5 for SATA to work. is there any chance that i could find the patched dvd? i searched on TPB and othe sites and there was nothing. can anyone brake the silence?
  3. theStevo 4.5 Patch Released

    i think this is the way to patch it http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...hl=thestevo+4.5
  4. Asrock 4coredual-SATA2

    the network card is not that stable. it works for an hours then i can't use the internet. i restart the computer and it works again.
  5. Asrock 4coredual-SATA2

    Via Rhine II network card is working now. i am using Hackintosh. i still have to make SATA work
  6. Asrock 4coredual-SATA2

    i installed Kalyway 10.5.2. everything works exept the network card and SATA.
  7. Asrock 4coredual-SATA2

    anyone?
  8. Asrock 4coredual-SATA2

    Hi everybody, this is my first post. First of all I am not an advanced computer user. I was reading as much as I could about how to install a hackintosh. I don't understand much. After a few nights of strugle i finally made it. I installed Kalyway 10.5.1 on my machine (Asrock 4coredual-Sata2, Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz, 2GB RAM, Nvidia 7300GT). But it's not working. It reboots when is trying to boot. I have seen that other people that have the same mainboard had an working install of the 10.5.1. Can somebody please tell me what is wrong?
×