Jump to content

b00bl1k

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About b00bl1k

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 12/16/1985

Contact Methods

  • ICQ
    99997788

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ukraine
  1. New photos app crashes hack

    I'm not blaming the members at all. I was trying to keep alive this topic and find people with the same problem and solve it. I apologize if I offended someone. @Crushers I tried with new library, I thought it was ok, but hack crashes after i tried editing some photos. Your photos where manual added or synced with iCloud? Do you use NV web driver?
  2. New photos app crashes hack

    How sad, such a large community, and no one to help. Doesn't anyone encountered this problem?
  3. New photos app crashes hack

    After rebuilding cache, I've caught "OsxAptioFixDrv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi" Now I can't boot in I think I somehow ruined my build. Have to reinstall Yosemite
  4. New photos app crashes hack

    Did all that in a very beginning. I don't know where to look for the solution... Tried everything. I'll try to delete app and reinstall from package.
  5. New photos app crashes hack

    This trick didn't work for me. What exactly did you do? I tried Eu time server, US, Asia, even without setting time automatically.
  6. New photos app crashes hack

    It's from app start till crash. 11.04.15 10:20:57,007 Photos[604]: Using FaceCore version: 3.9.10 11.04.15 10:20:57,149 com.apple.xpc.launchd[1]: (com.apple.xpc.launchd.domain.pid.MediaLibraryService.605) Path not allowed in target domain: type = pid, path = /Library/Frameworks/iTunesLibrary.framework/Versions/A/XPCServices/com.apple.iTunesLibraryService.xpc error = 147: The specified service did not ship in the requestor's bundle, origin = /System/Library/Frameworks/MediaLibrary.framework/Versions/A/XPCServices/com.apple.MediaLibraryService.xpc 11.04.15 10:20:57,150 com.apple.xpc.launchd[1]: (com.apple.xpc.launchd.domain.pid.MediaLibraryService.605) Path not allowed in target domain: type = pid, path = /Library/Frameworks/iTunesLibrary.framework/Versions/A/XPCServices/com.apple.iTunesLibraryService.xpc error = 147: The specified service did not ship in the requestor's bundle, origin = /System/Library/Frameworks/MediaLibrary.framework/Versions/A/XPCServices/com.apple.MediaLibraryService.xpc 11.04.15 10:20:57,200 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,210 cloudphotosd[511]: New connection request from 604 11.04.15 10:20:57,212 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,212 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,213 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,232 Photos[604]: Received changes notification alert: <LiModelChangeGroup: 0x610000666a80> alert flags : Replay Complete 11.04.15 10:20:57,237 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,238 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,267 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,267 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,269 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,282 com.apple.SecurityServer[74]: Session 100022 created 11.04.15 10:20:57,293 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,315 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,316 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,336 Photos[604]: Unable to get cached status information configuration client state 2 11.04.15 10:20:57,365 com.apple.SecurityServer[74]: Session 100024 created 11.04.15 10:20:57,493 com.apple.SecurityServer[74]: Session 100019 created 11.04.15 10:20:57,537 secd[451]: securityd_xpc_dictionary_handler MacID[520] copy_matching The operation couldn’t be completed. (OSStatus error -34018 - client has neither application-identifier nor keychain-access-groups entitlements) 11.04.15 10:20:57,537 MacID[520]: SecOSStatusWith error:[-34018] The operation couldn’t be completed. (OSStatus error -34018 - Remote error : The operation couldn‚Äôt be completed. (OSStatus error -34018 - client has neither application-identifier nor keychain-access-groups entitlements)) 11.04.15 10:20:58,385 Photos[604]: delegate has been lost 11.04.15 10:20:58,556 CoreServicesUIAgent[430]: unexpected message <OS_xpc_error: <error: 0x7fff75dd3c60> { count = 1, contents = "XPCErrorDescription" => <string: 0x7fff75dd3f70> { length = 18, contents = "Connection invalid" } }> 11.04.15 10:20:58,566 CoreServicesUIAgent[430]: unexpected message <OS_xpc_error: <error: 0x7fff75dd3c60> { count = 1, contents = "XPCErrorDescription" => <string: 0x7fff75dd3f70> { length = 18, contents = "Connection invalid" } }>
  7. Hi everyone. Yesterday updated my hack to 10.10.3 in hope to test new photos app. But when i start the app, after 2 secs it resets my PC, like I had some power failure. Can anyone point me where to find the solution? Any ideas? Does anyone have the same problem? Video of app crash http://www.youtube.com/watch?v=scOxFm17kAA
  8. Hi Ryan, hope you'll help me. I have problem installing snowleo because of low sata speed. its just hangs for a while (aprx 5 min) every time when i try do something in disk util. I thought if i use brue's DSDT.aml everything will be ok, but my system hangs during loading install. i have P6T with 0707 bios ver, i7 920. just don't know what to do. p.s. sorry if i made some grammar mistakes.
  9. Logitech Quickcam Pro 9000 webcam

    guys, really, does any body knows, is it working in hackintosh. It's not cheap... Want to know before buying....
  10. Hi everybody. I'm interested, if this cam will work with built in microphone? Need some talking in skype and my mobos built in audio doesn't give me mic possibility. Logitech Quickcam Pro 9000 thx a lot
×