Jump to content

mikfaina

Members
  • Content count

    119
  • Joined

  • Last visited

  1. I think I put some kext for my old MB in S/L/E maybe I replace some basic kext and I don't remember which ones. Could you put in some hosting place the whole S/L/E folder? The only way I have to modify my pen is with a Windows Computer I have and MACDrive, so if I colud have the basic /SL/E folder i could replace the usb pen one.
  2. I didn't replace the PLatformUID with your I left my created before with the UID of my pen, there is a way to see the UID from Windows? To be sure i put the right one cause I can't access my SL installation cause i changed motherboard (I installe Zotac on my previous PCw with ASRock and SL installation) Did you change anything else in PlatformUID in addition to UID?? I have only one CPU and 2 motherboard, my last chance if you don't have other suggestions is to re-replace CPU on old motherboard, restard SL and recreate USB SL installation..... ACPI error is only imputable to UID? Thanks MIk
  3. Hi, My zotac just arrive and i Use an usb stick with SL on to try. I copy all kext extensions from the zip found in the post 209 by MiniHack but I have KP. Unable to find driver for this platform "ACPI" ..... .... IOPlatform Ezxport.cpp What's wrong? I used that usb stick with SL on to boot another system but I change kext in E/E (I have last Chamaleon). Thanks Mik
  4. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    I made but situation doesn't change? I have an aml file made with the dsdt patcher is this the problem maybe?
  5. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Hi, so I try again with my card and now seems like system take kext, I say this cause in System Profile under Graphic card I have no more No kext loaded and exposè seems go smoothly (before no), but I don't have the line in sys profile with QE e CI: Tipo: GPU Bus: PCIe Larghezza Lane PCIe: x16 VRAM (totale): 256 MB Fornitore: ATI (0x1002) ID dispositivo: 0x7288 ID revisione: 0x0000 Monitor: Monitor: Risoluzione: 1400 x 1050 Profondità pixel: Colore 32 bit (ARGB8888) Monitor principale: Sì Mirror: Spento Online: Sì I set resolution in apple.boot.plist setting resolution to 1920x1080x32@75 but, as you can see above, I have 1400x1050 do you know why ? ANy ideas for QE CI not seen and resolution??? The kext in Sys Prof Extensions is loaded...
  6. Problema boot

    Si Non so cerca
  7. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    Display: Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 256 MB Vendor: ATI (0x1002) Device ID: 0x7288 Revision ID: 0x0000 SAPPHIRE ATI RADEON x1950GT 256 MB La risoluzione sarebbe fissa? che io ho uno schermo 1900x1080
  8. Hi, I found on ebay ZOTAC GeForce 9300-ITW WiFi what is the differnce with the ZOTAC GeForce 9300-ITX WiFi ? Is seems the same.... Mik
  9. Problema boot

    /Volumes/(HDcon Snow Leo)/System/Library/Extensions buttali li e riapara i permessi. Per metterli li o li copi a manina e ripari i permessi da DiskUtil o usi programmi come KextHelper che fa tutto da solo Se hai Chamaleon puoi mettere i kext anche in /Volumes/(tuoHD con SL)/Extra/Extensions
  10. Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

    Hi all, I have an ATI x1950GT 256Mb SAPPHIRE and I have Snow Leopard GM so that drivers doesn't works for me right. Any way I try but nothing. I'm using your driver for Leopard 10.5.6 and Ihave QE CI but no sleep, well when i resume from sleep i Have blinking desktop and i Can see only a quarter blinking. so no usable. Any ideas for SL and for L?
  11. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    Ehi Empty cosa devo fare per la mi ascheda video? Nessuna speranza che funzioni?
  12. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    Ho KP con il kext ATIRadeonX1000 che devo fa?
  13. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    No ho la x1950gt 256Mb Sapphire perchè? Cosa posso fare per la mia scheda?
  14. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    Stasera provo, ma l'utilità di avere CHamaleon non era che mettevi ikext li imn modo che te li caricava sempre?
  15. Script ATIcard xxxx snow leopard .

    Uff ieri sera ho provato con 8872 ma nada. Forse sbaglio qualcos'altro io una volta avuti i kext li copio in Extra/Extension e da terminale riparo i permessi così: sudo -s cd /Volumes/(mioHD)/Extra/Extensions chown -R root:wheel * chmod -R 755 * exit devo fare qualcos'altro? Già il fatto che una volta cancellati i KExt dello script da Extra/Extensions perchè mi andava in KP mi va lo stesso in KP vuol dire che c'è rimasto qualcosa....
×