Jump to content

Bubble

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Bubble

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Maybe a pointer: lilu was updated to support HS, so I just removed any bootarguments for lilu.
  2. Great to see Nvidia delivered on release day. I upgraded a clone of my Sierra partition to HS, the webdriver update popped up to install it. After some more updates to lilu and AppleALC and Clover of course, I had a fully working system.
  3. Yes, in the same boat here, but on an Asrock Z77. I thought I had read a fix somewhere, but I can't find it anymore...
  4. I'm having no issues here.
  5. I tried with a similar system, but went back to El Cap because I had no sound. Maybe it's workable when you use El Cap's kext & modded toleda script.
  6. G5 Front Panel to ATX I/O Cables

    Can you set me up with a cable as well ?
  7. Good news ! Have you done any other customization on the graphic driver ?
  8. Removing Vista's Boot file from XP

    The Boot folder is Vista only. So no problem there.
  9. Removing Vista's Boot file from XP

    They're in the root of your boot/C drive. Be sure to turn on the hidden and system files/folders view
  10. Removing Vista's Boot file from XP

    Delete the Boot folder and bootmgr file and you'll be fine.
  11. MSI K8N-Neo2

    The Broadcom worked out of the box, I've not tested the Nvidia one. Do you have the platinum version with the 2 nics ?
  12. MSI K8N-Neo2

    You need an IDE to start with. The rest will work (nic, sound), but you'll have some difficulties with your ATI, like everyone.
  13. Isn't there a problem with digitally connected LCDs ? I'm having the same problem here. Via ?video the mode 1280 is supported, but I can't get it to work in one way or the other. I'll try an analog connection and see what that brings...
  14. PS2 Keyboard not working

    I'll try it out tonight, thanks for the tip !
  15. [HowTo] Intel GMA 900 (for 915GM and 910)

    I built that S-video connector this weekend and it works perfectly ! It cost me about €2 and you can disconnect it once it's booted up. Thanks for the tips guys
×