Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Biku

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. yup, i have agpgart and callisto b006 working together but please don't ask me how to do that . i don't remember.
  2. V3000+, GA K8NS ULTRA 939, 2GB TWINX and that Sapph.. x850xt PE AGP. everything is working. even i can change display resolutions thanks to callisto and agpgart kext (though i can't force 1152x864@100Hz) but still without QE and CI.. now i'd like to give it a last chance.
  3. hmm, i forgot. i'm looking for something for x800-x850 series.
  4. howdy, is there anyone working on something like natit for ati cards?
  5. SSE2 and SSE3 information PLEASE READ

    i'm using jas' 10.4.7 osx. the same situation. i've tried amd enabler patch but it doesn't work for me.
  6. x850xt pe agp

    ok, finally callisto (but b006) with the help of agpgart works for me so i can change a resolution but only @85Hz max. i dunno whether there is possible to get a higher refresh rate. still i don't have CI and QE enabled. unfortunately that method http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=21182 has nothing changed. what is worse ATIRadeon9700.kext seems to be not loaded. any suggestions? http://img163.imageshack.us/img163/3491/agpnm4.png http://img163.imageshack.us/img163/4421/extyb7.png Jas' 10.4.7 OSX.
  7. hi, is it possible to get a refresh rate higher than 85Hz?
  8. http://img63.imageshack.us/img63/2232/screendc7.png shouldn't there be sse3 feature??
  9. maybe i should also try b006.. we'll see.
  10. i dunno what's wrong.. my x850xt pe is recognized correctly while system is booting but it hangs after that: /System/Library/CoreServices/Loginwindow.app/Contents/MacOS/Loginwindow: Login Window Application Started and a black screen. any suggestions? i'm a little closer but still it's not what i'm looking for . btw. i have 10.4.7 Jas' Edition, calisto b008
  11. x850xt pe agp

    it doesn't work for me.. again .
  12. x850xt pe agp

    please provide a detailed manual. i've been trying so many ways and i'm resigned.. have you tried any patches (kevorg, callisto) or only modified manually extensions?
  13. x850xt pe agp

    ok but.. does anyone know how to get display edid for my sony g200p? theoretically my monitor supports ddc but i can't force it to work.
  14. hi, so finally has anyone forced this card to have ci and ce extreme enabled?
  15. probably he has pissed off skype