Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About cellomo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Hi Guys, I finally have bought this Board on my own risk and my doubts whether it works with OSx86 or not. Now my report: Config: Asus P5E3 Deluxe Intel Q9300 (recognized as [2.5 GHz Unknown] but the Activity Tool shows 4 working cores) MSI 8800 GTS 512 Seagate 1TB & 500GB 2GB XMS3 1333 MHz 2x Pioneer DVR-215DBK (compatible with Toast 9) Kalyway 10.5.2 After installing Kalyway 10.5.1 I had problems with Audio, VGA and sometimes also with my Keyboard. Installing Kalyway 10.5.2 the system works great wit OSx86. Audio OUT, 2x LAN, VGA, HID, USB and Firewire are working without any problems. After shutting down the system, I had the problem that the fans were still running. I have fixed this problem with the NVInstallerV.41.pkg. Now the system shuts down perfectly. Sleeping mode is also working great - right Bios settings neccessary! Problems: 1) When the system wakes up from sleeping mode, it is not possible to reboot. When I want to reboot after sleeping mode the system is like shutting down with running fans - strange! On the other hand shutting down after sleeping mode works. 2) The System has only the "HD Audio Output". There is no Audio Input Device available. The Front Audio Panel of my case also does NOT work. I have tried both options in Bios - HD and AC97. No success. But the Front USB Interface works fine. These are the only problems I have realised till now. I can ignore these probs but I am sure there is solutions about these issues out there. Topic: http://forum.insanelymac.com/index.php?sho...mp;#entry565361 does not fix my problem. Any ideas? If anyone knows how to fix them, I would appreciate it much... Thanks in advance. Bless, cellomo
  2. kein Netzwerk nach Ruhezustand (sleep)

    Ich hatte auch das Problem. Der DHCP weist OSx86 nach dem Ruhezustand nicht automatisch eine IP zu. Lösung: 1. In Systemeinstellungen -> Netzwerk -> Ethernet auswählen. Konfiguration = BootP auswählen und anwenden. Danach wieder DHCP auswählen und anwenden. Das führt dazu, dass du von deinem Router eine neue IP zugewiesen bekommst. 2. Am besten die IP vom DHCP manuell eingeben, dann hast du nach dem Ruhezustand sofort wieder LAN ! Gruß, cellomo
  3. Herunterfahren geht nicht mehr richtig ?

    Kann ich bestätigen !!! Ich hatte vorher v.33 drauf und meine Lüfter blieben nach dem Runterfahren auch an. Das Problem wird tatsächlich mit diesen Kexts behoben. Einfach v.41 und den zusätzlichen Kernel bei der Installation nicht vergessen auszuwählen. Ich hab sie sogar einfach über den vorhandenen v.33 Treiber rüberinstalliert. Alles gut jetzt. Dark Man X ->Danke für den Tipp