Jump to content
InsanelyMac Forum

flydeprut

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About flydeprut

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 04/03/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark
  1. flydeprut

    Information on VESA modes in ATI&NVIDIA bios

    This worked brilliantly on my system (Radeon 6850). I now have 1680x1050 on the bootscreen. I used Winflash and RBE, like FKA suggested. Thanks!!
  2. flydeprut

    fermi/gtx 480/gtx 470

    No, i have not played around with the settings, but my guess is, you can raise particle density, but not the three others.
  3. flydeprut

    fermi/gtx 480/gtx 470

    In the video-options, try setting Shadow Quality to low, Liquid Detail to Low, Sunshafts to Disabled and Particle Density to Low. This helped me.
  4. flydeprut

    fermi/gtx 480/gtx 470

    Hello everyone. I got my GTX460 almost working, but i still have a "small" problem. My computer keeps crashing 10 to 15 minutes after i booted Mac OS. sometimes i get a kernel panic, and sometimes it just freezes up on me with some weird black artifacts in the upper left corner. The funny thing is, this only happens when i'm _not_ straining the graphic card, for example when i am surfing the web. Last night i played WoW for 3 hours, and 10 minutes after i quit the game, the computer crashed. The only way i can keep my computer running while i'm surfing, is to start glxgears, and let it run in the background. I'm using the smbios.plist from the Chameleon package, so i'm faking a MacPro 3.1, but when i start the test in OpenGL Extensions Viewer, i can see speedstep is working, because it runs at about 200 fps for the first half a second, before it steps up to about 3000 fps. I have tried to fake a MacBookPro 6.1, but this didn't change anything, except that i needed to change the AppleGraphicsPowerManagement.kext for the speedstep to work. And btw i made a reinstallation on the same computer, but with a 9800GTX, and it was rock solid. The GTX460 graphic card has also been tested for 2 month now in both win 7 and linux, and it is also solid. Does anyone have an idea what I should do, so i don't have to run glxgears in the background all the time?
×