Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About flydeprut

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 04/03/1979

Profile Information

  • Gender
  • Location
  1. Information on VESA modes in ATI&NVIDIA bios

    This worked brilliantly on my system (Radeon 6850). I now have 1680x1050 on the bootscreen. I used Winflash and RBE, like FKA suggested. Thanks!!
  2. fermi/gtx 480/gtx 470

    No, i have not played around with the settings, but my guess is, you can raise particle density, but not the three others.
  3. fermi/gtx 480/gtx 470

    In the video-options, try setting Shadow Quality to low, Liquid Detail to Low, Sunshafts to Disabled and Particle Density to Low. This helped me.
  4. fermi/gtx 480/gtx 470

    Hello everyone. I got my GTX460 almost working, but i still have a "small" problem. My computer keeps crashing 10 to 15 minutes after i booted Mac OS. sometimes i get a kernel panic, and sometimes it just freezes up on me with some weird black artifacts in the upper left corner. The funny thing is, this only happens when i'm _not_ straining the graphic card, for example when i am surfing the web. Last night i played WoW for 3 hours, and 10 minutes after i quit the game, the computer crashed. The only way i can keep my computer running while i'm surfing, is to start glxgears, and let it run in the background. I'm using the smbios.plist from the Chameleon package, so i'm faking a MacPro 3.1, but when i start the test in OpenGL Extensions Viewer, i can see speedstep is working, because it runs at about 200 fps for the first half a second, before it steps up to about 3000 fps. I have tried to fake a MacBookPro 6.1, but this didn't change anything, except that i needed to change the AppleGraphicsPowerManagement.kext for the speedstep to work. And btw i made a reinstallation on the same computer, but with a 9800GTX, and it was rock solid. The GTX460 graphic card has also been tested for 2 month now in both win 7 and linux, and it is also solid. Does anyone have an idea what I should do, so i don't have to run glxgears in the background all the time?