Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About kitmac

  • Rank
    InsanelyMac Geek

Profile Information

  • Gender
  1. what kext do i patch with this???
  2. Im attaching my ioreg files,origin files and my setup details. Can you tell me whats wrong? Send me K.zip origin.zip
  3. Using an older hack i wanted to upgrade from 10.12.6. Created installer using terminal and createmedia command and installed clover on it as well. system is : ga-z68m-d2h i5-2500k gtx 960 Whether i use the GTX 960 or the internal HD 3000 makes no difference and i get this quick reboot loop. Anybody know whats up???
  4. im having the same exact issue on an older hack. trying to boot a 10.13.2 fresh installation with clover i5-2500k gtx 960 ga-z68m-d2h https://imgur.com/a/gkwr4
  5. WhatEverGreen Support Topic

    Anyone with an RX 580 getting audio out via HDMI or DP with new whatevergreen???
  6. Tracing back the AMD GPU wakeup issue to its origin

    awesome work. Would this work for an RX 580 in an Egpu?
  7. WhatEverGreen Support Topic

    Thanks vit9696 for the updated kext. Finally have multi monitors working on my RX 580. Still using helper IGPU for boot. Audio seems to show in settings but no output on LG TV. attaching some screenshots from dpcimanager. I noticed my audio is configured as R6xxHDMI????? Any way to fix this? IM on 10.12.6 INTELNUC7i5BNH RX580 / Akitio Node Egpu
  8. DP4/DP5 G86 Black Screen

    Im also using a GT 640 and getting a black screen with cursor on boot. (DP5) Do you switch between rgb to dvi to get it to boot to desktop. Also my dvi is a dvi to HDMI wire if that has anything to do with it.
  9. OS X 10.9 DP's builds

    Also curious about the quick wake from sleep...
  10. Having the same problem. I'll try ioahcifamilly from lion..
  11. New Cuda update 4.2.5

    Anybody see any kinda of performance increase with these drvers....????
  12. Choppy Video w/ Dual Monitors

    I had the same issue.... http://www.insanelymac.com/forum/index.php...p;#entry1764882 didnt get any response on this board but a little tinkering and i found two things. #1 Use nvenabler in S/L/E instead graphicsenabler #2 get rid of applegraphicspowermanagement.kext in S/L/E fix permissions and reboot
  13. Ok 1st Ive always had problems running osx off an external. Put it IN your system on port 1 of your sata connections. 2nd seeing all those penryn and nehalem profile errors makes me think you might not have a good smbios plist in your extra folder that matches your system processor good luck