Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Gemenhy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI X1550 (Asus)

    Is there nothing I can do to get my Asus X1550 (graphic card) working. I tried most things. Anybody that knows a tutorial about this one. Thnx. Spec's: Q6700 Asus P5K3 Asus x1550 silent Corsair DDR3 2GB
  2. Hi there, I installed Leopard 10.5.2 Kalyway on my PC. But after install I get stuck when booting. Getting stuck at the line "using 10485 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers" while trying to boot an osx86 installation. I think the next lines are the ACPI one. Before I try to put the AppleACPIxxxxxx.kext in my /System/Library/Extensions/ on C:, I would like to know if it has to do that I installed it with the SSE2 package on (customize installation). I do not know if I should select it with a Q6700 Quad processor. I selected both Vanilla kernel options and the SSE2 option on customize install, and this is the first time the installation worked for me after several attempts. Before that I only got a blinking _ and the restart error on boot after installing. Can someone help me on this. Thnx.. Asus P5K3 Quad Q6700 2Gb Corsair DDR3 Asus Silent X1550
  3. No boot from dvd installation

    Had the same problem (can´t find com.apple.boot.plist.). Use an external USB DVD player. Choose to boot from that device. Worked for me.