Jump to content

fat.hamster

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About fat.hamster

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. the same with 10.6.1 on msi wind
  2. has same trouble (with english & with booting): my history: bought new harddrive some time ago, boot to Leo2all, in Disk tool made partition (30 Gb, AF), install MacOsX succ then boot to Vista DVD, create partition 2, 140 Gb, NTFS, install Vista Home Prem install EasyBcd, make dual-boot menu, all ok - both vista & Macosx loaded succ from vista's bootloader BUT yesterday when i try to load Macosx i got error message "chain booting error" I try to - boot to Leo DVD with -s option, fdisk -e /dev/rdisk0 , flag 1, update, write - EFFECT: after bios screen got blinking cursor, it's all - boot to Leo DVD BUT dont press any within 8 sec and succ load Leopard; fdisk ... flag 2 ... - make partition with viats active... after reboot bootloader write "blah-blah error..." I reboot to Vista DVD and repair startup, vista now load succ - with EasyBcd add Macos-entry to boot-menu, BUT after reboot and selecting "NST Mac OS X" got "chain booting error" i'm very un-happy
  3. com.apple.Boot.plist not found

    i try to install leo4all from dvd-rw and had some error (write 3 times at sever speeds) just write .iso to dvd-r and macosx installed succ
  4. Leo4All-10.5.2 Universal AMD/INTEL[SSE2/SSE3]

    eddie11c - u are the best! ure leo4all installed and is working perfectly dont work network but ist issue my internal netcard, tommorow will buy new one for statictic: AMD Athlon 4000+ / 2 * 1 Gb mem Gigabyte GA-M55plus-S3G (chipset GeForce6100+nForce430, int. network Marvell 88E1116 phy, int. sound Realtek ALC883) 3 * 160 SATA HDD IDE DVD-DOM GeForce 7900GT 256 Mb usb mouse + usb keyb now trying to setup multiboot (vista + old xp system + leo)... browse inet for some info from old ubuntu-based internet-router @ Celeron-700 again - big thanks for uor job! sorry for my english
×