Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Sota

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. First of all my pc specs: Processor: AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-58 • 1.90 GHz, 512KB+512KB L2 Cache, Up to 1600 MHz system bus running at AC/DC mode 35 Watt Standard memory: 2048 MB Memory type: DDR2 System Memory Maximum memory: 4GB Memory layout: 2048 MB (2 x 1024 MB) Internal hard disk drive: 2 x150 GB Hard disk controller: SATA Hard Disk Drive Hard disk drive speed: 5400 rpm Video Graphics: NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) Video RAM: Up to 559MB Total Available Graphics Memory Internal audio: Conexant 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated I hope that's enough info.. First of all about changing the hardrive to ACHI i am unable to do it due to the bios being so limited. I have gotten mac to install on my external hardrive but the sound did not work and either did the video drivers. the versions i have tried: Leo4allv3- Still waiting for root device Zephyroth AMD 10.5.2 Rev.1 - Installed Wifi ,keybord ,mouse , display works but unable to change resolution - the sound and video drivers dont work Those are the versions I have tried on this pc. What version do you recomend?
  2. wow thanks so much that version made it to the installer!!! the onley problem i have now is it cant see any of my hardrives so i cant install it yet so anyone no a fix for this not sure if this helps but my hardrive is: WDC WD1200BEVS-80UST0 ATA
  3. Ok so what im trying to do is install leopard iakos and i keep geting the firewire error that lots of people are geting. my system specs are HP Pavilion dv9618ca AMD Turion 64 X2 Mobile TL58 1900 Mhz Nvidia GeForce Go 8600M GS Vista Ultimate x64 17 Inch I hope thats enough info I downloaded iakos 1 and 2 and it still dosent work anyone help me out here? thanks!!!