Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited


  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Well...thanks to coming across a wonderful post I managed to figure it out finally! Not sure what the first option is for when choosing one of the boots at the Clover screen: (as the first option gives the same blinking curser but the last and second Windows option boots into the OS) http://applelives.com/how-to-dual-boot-osx-and-windows-10-uefi-on-separate-drives.html However, I now have another issue. My external hard drive is not being recognized when I plug it in. It is definitely being powered up but I can't see it in Disk Utility or anywhere else. What might I need to do to get it to work? Cheers! LYPSKRATH
  2. Hello everyone! Okay so I have a successful build of Sierra running on my Hackintosh after a week of breaking my head lol. So now I want to install Windows 10 on a separate hard drive. I created a bootable USB (I believe) using boot camp. However, when I try to select any one of the options in Clover to boot into Windows (I think there are 4 of them) I either get stuck on a blinking cursor, a black screen, or a screen that says Insert CD, DVD.... I am booting in UEFI Mode. What do you think could be the problem? Cheers! LYPSKRATH