Jump to content

tommix1968

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About tommix1968

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Not only LION related...

    wow... i´m really imressed! Thank you for your reply... it works. Now my Hack works perfect! I Love this forum...
  2. Not only LION related...

    Hi @ all, like i describe in Topic, my problem is´nt LION-Related, but i dont know where exactly i have to post this... maybe a mod can move this to proper forum. I´m using a GA EP43-DS3L and everything work like a charm for several years. A long time i´m using DSDT like others... but from now i gave cartri-bios a try. Very impressive, and most of my mobo has an behavior like an real Mac, except the sleepmodus. Every time i do my hack into sleep, after reboot the bios ask me which settings i prefer, choose mostly "Last known good". My question: Have anyone experience with cartri-bios, even on a similar mobo, and have fixed this issue? searched around our forum and google as well... Thanks in advance. Thomas
  3. Need help with GA-EP43-DS3L

    http://www.hackedbios.com/downloads.php?do=file&id=2 Cheers.
  4. Maybe you have to load FakeSMC.kext manually...
  5. How to install OSX Lion Preview

    Hi... while DP3 is running like a charm (installed from USB created from several howtos), i cant install DP4 in the same way: USB booted up, i can select the language (choose german of course), after the installer thinking for a while it tells me i can´t install this version on my computer. What i did: follow the howto´s (Restore Base....dmg etc.) installed chameleon RC5 on the USB put the fakesmc.kext into S/L/E netkas boot into / tryed with boot.efi in / my DSDT in /E boot with -arch=i386 -v Anyone with similar problems and solved this? Used the Guide from Sticky which says to replace OSinstall.pkg and this worked. Regards Tommix
  6. 10.7 CPU-Fan Problem

    Hi, Thanks for reply. Will monitor this strange behavior...
  7. 10.7 CPU-Fan Problem

    Hi @ all, i have installed 10.7 and my CPU-Fan runs with 100%. On my 10.6.x this no Problem. Anyone an idea how i could fix this? My Hardware: GA-Ep43 DS3L Intel QuadCore 8 GB GeForce 9600GT ASUS WLan
  8. This is my result: ........................................................... .................. OpenCL Bench V 0.15 by mitch ........... ...... C2D 3GHz = 30 sec vs Nvidia 9600GT = 3.10 sec ...... ....... ....... ........My test code (simple adds) is cpu friedly.......... .more gpu friedly+complexer code (raytracing/video encod.). ... may give much more speed advantage - at least on C2Ds . ........................................................... ....CL_DEVICE_NAME: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz ..... CL_DEVICE_VENDOR: Intel CL_DEVICE_MAX_CLOCK_FREQUENCY: 2836 MHz CL_DEVICE_MAX_COMPUTE_UNITS: 4 Now computing - please be patient.... time used: 15.836717 Number of elements computed: 2097152 ....CL_DEVICE_NAME: GeForce 9600 GT ..... CL_DEVICE_VENDOR: NVIDIA CL_DEVICE_MAX_CLOCK_FREQUENCY: 1625 MHz CL_DEVICE_MAX_COMPUTE_UNITS: 64 Now computing - please be patient.... time used: 2.700367 Number of elements computed: 2097152 Now checking if results are valid - please be patient.... :) Validate results test passed - GPU=CPU :)
  9. My Problem is sometimes its "plopping" out of the speaker before sound comes. Seems that my ALC888 is sleeping and would be awaked because of sound... Anyone an idea whats wrong? The rest runs best (look screenshot). I use the HDAPatcher with the codecdump from Linux and AppleHDA.kext and HDAEnabler.kext.
  10. alc888 problem

    Have you tried HDA-Patcher with Codec-Details from Linux?
  11. Need drivers for GA-EP43-DS3 (for Boot-132)

    Hi... dont know if your question is still actual... if so, you can get the boot132.iso for your Board, which is mine too, here: http://rapidshare.de/files/47417614/boot132.iso.html If you need further help to install any driver, let me know. Regards
  12. Audio Driver for GA-EP43-DS3L (ALC888)

    I have the same Board. Use HDAPatcher and the attached File (codec.txt). Cant get Front-Panel Audio to work... codec.txt
×