Jump to content

javierpd

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About javierpd

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Clover General discussion

    Thank you so much, It works!!!
  2. Clover General discussion

    HI, I've tried to install yosemite in my mavericks hackintosh, after 2 days working on it, everything seems to be ok. The only problem is that clover spends more than 1 minute to start (to show the GUI). My computer is a hp sr5618es, http://uae.souq.com/ae-en/compaq-presario-sr5618es-desktop-pc-112646/i/ Partial of debug.log 0:100 0:100 MemLog inited, TSC freq: 2666634824 0:100 0:000 LegacyRegion2: Chipset/proc: 0x29C08086 0:100 0:000 Intel Series 4 and similar (PAM 0x90-0x96) 0:100 0:000 Test PAM1=(0x41=90, 0x5a=00, 0x81=00, 0x91=11) at chipset 29C08086 0:100 0:000 , Install = Success 0:122 0:021 BiosVideoDriverBindingStart! 0:122 0:000 BiosVideoCheckForVbe 0:122 0:000 EdidOverride not found 0:312 0:190 Edid1- 0:375 0:063 Edid0+ 0:375 0:000 found Detail Timing 1920x1080 0:394 0:018 0 640x480 attr=3BF - ok, edid+, 640x480, working, highest, pref=0 0:394 0:000 1 800x600 attr=3BF - ok, edid+, 800x600, working, highest, pref=1 0:395 0:000 2 1024x768 attr=3BF - ok, edid+, 1024x768, working, highest, pref=2 0:396 0:000 3 1280x1024 attr=3BF - ok, edid+, working, highest, pref=3 0:400 0:003 4 1600x1200 attr=3BF - ok, edid+, working, highest, pref=4 0:400 0:000 BV new mode: 4 1600x1200 0:807 0:407 SetMode pref 4 (4) = Success 50:111 49:304 50:111 0:000 Now is 20.10.2014, 5:58:7 (GMT+2047) 50:111 0:000 Starting Clover rev 2953 on CLOVER EFI 50:111 0:000 SelfDevicePath=PcieRoot(0x0)\Pci(0x1D,0x7)\USB(0x5,0x0)\HD(1,GPT,F80029AE-BF5E-467C-B912-FA337B1B9A8E,0x28,0x64000) @CF004E98 Complete debug.log attached. Thanks debug.txt
×