Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

spazsui

Newbies
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

About spazsui

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ohio, United States
  1. Hello, I am having a problem after installing OSX86 on a HP A1250N computer. It uses the MSI-7184 motherboard. I have had success installing XXX 10.5.6 as well as ideneb 10.5.8 Lite but only get a resolution of 1024x768. When I add a kext for my card which is EVGA Geforce GS8400 512mb upon reboot the computer goes to the gray apple screen which shows the progress wheel turning. After about a minute it freezes. After that I have to reinstall the OS again as no restarts get past that point. If I install either distribution with a video kext at the customize menu the freeze will happen again. Apparently it only works if I don't install any kexts for the video card. Another time I ran verbose mode to see what was causing the freeze but as soon as it gets to the point with the information showing the issue the computer then shuts down so it is hard to see what exactly was causing the error. I did some googling as well as checking this forum but could not find anything similar to what my problem is. I know this isn't alot to go on but I'm at work so can't give you alot of information to go on. I do know that I used the nviject 512mb when installing and kexthelper when attempting to install kext after OS installation. If anymore information is needed please let me know and I will reply with it as soon as I am home and have access to it. Thanks in advance.
  2. G5 to ATX Front I/O Cables

    Awesome! You are the man! Just to let you know, and I'm sure you've been told this already, but your hardwork is greatly appreciated by all on the forum! Probably more than you will ever know. Thanks again!
  3. hey, I have an HP Pavillion a1250n with the same chipset as you. How did you get yours to install? Can you give a few more details? Did you install it over an existing installation or what? Thanks for your help.
×