Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Just Joined
  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About daskleinewalross

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hello, I have installed Leopard on my Hack quite a few times, so I think I pretty much know what I'm doing. I just wanted to install OS X on a SATA drive for a friend because he had trouble doing so himself. The drive is a Maxtor 6Y160M0, connected to the third SATA port (but I have already tried the other ports with no success). So here's the problem: When I write the EFI boot loader to the drive via startupfiletool, everything seems to be going fine. And the two following dd commands also seem to be successfull - but when I try to boot from the drive, I'm getting an error from the BIOS indicating that it can't boot from that drive (something like "SYSTEM DISK FAILURE", the error that comes up when there's no bootable drive). As I said before, the exact same procedure has worked with my other drives in the same machine, so I've pretty much narrowed the problem down to the drive. Is there a known incompatibility with this drive or even a workaround? Thanks for all your help in advance!
  2. Demonoid Back Online!

    I'm getting a "Sorry, but you do not have permission to use this feature" error. What am I doing wrong?