Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Wizkid4590

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 05/17/1993

Contact Methods

  • MSN
  • Website URL

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Doetinchem, The Netherlands
  • Interests
    Hanging out with friends<br />Gaming <br />My iPod :P<br />Taking/editing photos<br />Movies<br />And more...
  1. Weird Dashboard bug

    Hi, Since a month or two I have a weird bug/lag in Dashboard (screenshot included). Rebooting won't help sadly. Anyone familiar with this problem? Thanks, Glenn
  2. Show Your Connection Speed!

    Home connection @UPC Fiber Power: College @Surfnet lightconnection 6: Location: The Netherlands
  3. Boot132 cdboot for Snow Leopard

    Ok now i've got still waiting for root device tried netkas' ICHx drivers for SL no result also searched but everyone who has still waiting for root device on SL hasn't got a solution yet.
  4. Boot132 cdboot for Snow Leopard

    Gonna try it now thanks! Edit: Got still waiting for root device error adding chipset driver to the cd now..
  5. Boot132 cdboot for Snow Leopard

    Hi, I created a cd as described in the first post the only kext I added was VoodooHDA (0.2.2 beta). When I insert the SL dvd chameleon shows the dvd as Apple_HFS and when i press enter to boot the dvd it says it can't find mach_kernel. I also used this SL dvd for my MacBook and it's running fine so it's not my SL dvd. Specs are below and I'm currently on 10.5.8. Can someone tell me what I've done wrong?
  6. x86 Xbench Results Thread

    System Specs are in my signature. With HD: Without HD:
  7. System Profiler error

    Did'nt work... vanilla smbios was the cause..
  8. System Profiler error

    Someone has a solution for this problem? All the other tabs are working properly. Thanks in advance!
  9. Show Your OS X Desktop!

    It's the island La Digue (above Madagascar)
  10. Show Your OS X Desktop!

    http://img26.picoodle.com/img/img26/4/3/7/...gim_8915b85.jpg :censored2:
  11. Show Your OS X Desktop!