Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About krizkroz

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. ATI FireGL 5250 @ Lenovo T60p

    Hi, sorry! I know, there are a lot of posts out to this issue. But there are still old and i have no change pn'ing some of the members who posted solutions there. So let me please open this thread about: I have a Lenovo/IBM Thinkpad T61p (Type 8742-C4G) with a 2.33GHz C2D, ATI Fire GL 5250 and a 1680x1050 Display. iDeneb lite 10.5.8 (no Kernel choosed at installation) I found the DriverPackage from Finetuned. If i install this package with: ATIinject.kext ATINDRV.kext ATIRadeonX1000.kext ATIRadeonX1000GA.plugin ATIRadeonX1000GLDriver.bundle with the kexthelper plus: sudo chown -R root:wheel /System/Library/Extensions/ sudo chmod -R 755 /System/Library/Extensions/ sudo rm /System/Library/Extensions.mkext sudo rm /System/Library/Extensions.kextcache (would not be found!) I've got a blue screen (seems to bee the correct resolution) with the mouse pointer in the upper left corner. If i touch the touchpad the pointer is moving away but an old one will stands still in the corner. no more happens. If I klick some typical keyboard-shortcuts the hdd is working. If i only install: ATIinject.kext ATINDRV.kext with the kexthelper i have full resolution, but without qe/ci. (it's not so cool to work so ...:-() Does anyone see my mistake or knows the behavior with this blue screen? Thank you a lot, Christian