Jump to content

amot

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About amot

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I am new to all this so none of it makes sense to me.... Blah, thanks for trying to help though. Wish someone can make it much easier to understand.
  2. I don't seem to understand what I am looking at through those links? My file is an ISO already, it is not a .dmg
  3. Morning Guys, I have VMware.Workstation.9.0.1 (i used unlock-all-v110 to get Apple OSX to show up on VMWare9) and i am trying to install OS X 10.8 Mountain Lion Retail VMware Image on it but i keep running into... "EFI VMware Virtual IDE CDROM Drive (IDE 1:0) ... unsuccessful" How do I fix this? let me know if you need more info from me.
  4. [Install] Dell Latitude E6400 E6500

    How do I enable Quartz Extreme.... it says NOT SUPPORTED in my mac options...
  5. Hello all, I recently installed iATKOS_S3_version2.iso onto my Latitude E6400, it successfully installed... But when my computer restarted after the install was successfully complete, it get the screen where it says "You must hold the power button down or restart"... I did NOT leave the customized options before the install on DEFAULT, I added some drivers like the NVIDA driver, Wired Intel driver, and Broadcom Wireless driver... Also the Sleep FIX... I forgot to mention that I partitioned the drive as a GUID.. I am redoing the partition and making it Master Boot... Hope that fixes it.... http://www.dell.com/us/en/enterprise/noteb...s=555&s=biz That's my laptop with all the specs... some help would be appreciated big time... Thanks!
  6. Yeah i got iChatUSBCAM but its only trial, but it does work. I updated to 10.5.2 and photobooth is not working, but everything is else.
  7. Whats up guys, i just updated to 10.5.2 ( using kalyway 10.5.2 Update ) but the boot screen takes so long to load. Also another issue i am having is not being able to get my Logitech QuickCam Communications STX to work on photo booth, any help would be appreciated thanks.
  8. Whats up guys, i just updated to 10.5.2 ( using kalyway 10.5.2 Update ) but the boot screen takes so long to load. Also another issue i am having is not being able to get my Logitech QuickCam Communications STX to work on photo booth, any help would be appreciated thanks.
  9. Hey guys, i have the Logitec QuickCam Communications STX and it works fine on PHOTOBOOTH application, but when i try to go on iChat to use it, it does not work, anyone know a way to fix this please?
  10. Im using the leopard-x86-flat-img if that matters.
  11. Sorry, sudo nano /System/Library/Extensions/IONetworkingFamily.kext/Contents/PlugIns/AppleYukon2.kext/Contents/Info.plist is what i did to in terminal. All it did was ask for my password, i did not have one so i hit enter then nothing happens, please if someone can help, thanks.
  12. Yukon 88E8056 not showing up in network settings, cd /System/Library/Extensions <-- changes directory sudo nano IONetworking.kext/Contents/PlugIns/AppleYukon.kext/Info.plist <-- edits file (find and change: <key>Yukon-88E8053</key>) (to: <key>Yukon-88E8056</key>) <-- change "53" to "56" (find and change: <string>Yukon Gigabit Adapter 88E8053</string>) (to: <string>Yukon Gigabit Adapter 88E8056</string>) <-- change "53" to "56" (find and change: <string>0x436211AB</string>) (to: <string>0x436411AB</string>) <-- change "62" to "64" (press Control-O) <-- saves changes (press Y and Enter) <-- accepts saving to existing file (press Control-X) <-- exits nano sudo chown -R root:wheel IONetworkingFamily.kext <-- repairs permissions cd /System/Library <-- changes directories sudo rm -rf Extensions.mkext Extensions.kextcache <-- rebuilds kextcache on reboot I did this route but MANUALLY, i basically went into the folders and i set it so i have pervillages and i changed them from a regualr text editor, i do not know how to use terminal so yeah. Nothing is showing up in my network settings all i see is FIRMWARE, so please help thanks.
×