Jump to content

krisprolls007

Just Joined
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

About krisprolls007

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hi, I wanted to share my experience of a successful installation of Leo 10.5.1 on a Sony Vaio VGN-TX3: - Sony Vaio VGN-TX3XP/B - MacOS (Kalyway Leopard 10.5.1, vanilla kernel): working, smooth & easy install - many thx for this terrific job!!! - Processor (Intel Core Solo 1.2GHz): working. Sleep doesnt work though, got a black screen with computer still on, impossible to come back - Graphics (Intel GMA950): working, although I randomly had a corrupted white display after the grey Apple logo. the GMA950 patch from JaS 10.4.8 (see ninetto's post in this thread) seems to do the trick... - Display (LCD 1366x768x32 + Dell 20" 1680x1050x32): working, although I cannot switch from one to the other (monitor/VGA/monitor+VGA). needed to expand LCD in BIOS to get the 1366x768. - Wireless (Intel 3945ABG): not working. swapped with the Dell 1390 in my Lattitude, worked out of the box (recognized as AirPort) - Ethernet (Intel 82562ET 10/100): not working - Bluetooth: working - Sound (Realtek ALC262): working with Taruga's 1.20 patch (speakers + line out, haven't tried the mic) - Battery meter: working with jaro12345's patch. have an issue with my fan though, it runs full speed full time (very annoying - Touchpad (Alps): working, but if I replace the ApplePS2Controller.kext with JeroenJ's (to get tapping functionality) I cant use my USB keyboard/mouse anymore Many thanks to all the developers and contributors, I'm amazed by the final result that wouldn't be possible without your time and help!!!!!
×