Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About pepsi3600

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Hey Guys, i've succesfully installed MAC OS X 10.5.6 . CI/QE working. But I've got a Problem with CrossOverGames. When i try to start Counter Strike 1.6, i only get a Black Screen but i hear the sounds of CS (i.e. exploding bombs and grenades and stuff like this). How can I fix this? Am i able to run Bootcamp on my Mac with the 123BOOT ?? regards
  2. iPC 10.5.6 PPF5 on Samsung Q35

    hi, i would prefer you to use ideneb v1.4 v10.5.6 ... i think is better choice for Samsung q35. pepsi
  3. Asus Laptop Owners

    hi, i have this ASUS u1f Notebook too, but with the same problems? (Vertical Lines after GMA 950 Driver) Do you fix this problem. Or solve it another one of the community? Thank You....
  4. Need help installing on Asus U1F laptop

    hello@all, my problem is altohough that the graphic card GMA 950 witch device id 0x27a2 didnt display anything, only colorful vertikal lines. If I delete AppleIntelGMA950*.kext and AppleIntelIntegrated.lext files then i can see osx but only with a resolution of 1024x768. The full Resolution of this 11,1" Display is 1366x768. Although other Problem is QUARTZ EXTREME cant be enabled. Wich driver for this notebook and this problem is the right one? Which Kexts i have to take to solve this problem? Thank You P.S. pepsi
  5. Auflösung und Helligkeit!?

    Hallo, hab auch das Asus U1f. Ich habe schon sämtliche GMA950 Treiber durch. Aber keins von den funktioniert. In der Regel bekomme ich einen blauen Bilschirm. Manchmal auch die bekannten bunten vertikalen Streifen. Welche Treiber hast du denn genommen? Wie hast du das hinbekommen? Hast du auch QE Enabled? Danke schon mal. pepsi
  6. iDeneb v1.3 10.5.5 Released!

    Hi Layne. I really appreciate ur work, really fantastic working. Got couple of qustions though. I've got a ATI RADEON X1950XTX 512MB and a Monitor/Display Samsung Syncmaster 203B. But my display isnt being recognized on iDeneb. How can i solve this problem? I've also got a lotta pixel faults. But in game, everythings fine. I do also have a prob with the X11pkg, cuz Crossover isnt working on iDeneb. Thx
  7. x1950xtx noise problem

    I've got exactly the same problem. Anyone got a solution to fix this problem? The noise really sucks.. thx
  8. Hello everyone, first of all I have to say, that I'm a noob in topics like this one, so I appologize. My Problem is (I looked and searched in this forum, but didnt find anything): I have installed Kalyway 10.5.1 Leopard and I also installed the Drivers for my Graphic Card (ATI 1950XTX) . It all works, but the fan runs always at full speed. Is there any option except replacing the fan, 'cause the noise really sucks. If yes, please explain, that I'm able to unterstand it . regards
  9. Brauche Hilfe bei Installation

    Die Partition hab ich unter Windows formatiert, also komplett leer. und habe es in "MAC" umbenannt. Ist das denn wichtig für die Installation? Ich muss hinzufügen, es ist meine aller erste MAC OS installation, weiß also nicht, was ich beachten muss und nicht. mfg
  10. Brauche Hilfe bei Installation

    Bekomme die Fehlermeldung: "Volume/MAC/BaseSystem.pkg14Qw... konnte nicht erstellt werden. Was bedeutet das? Mache ich etwas falsch?
  11. Brauche Hilfe bei Installation

    Die DVD muss in Ordnung sein, da es bei meinem Bruder auf dem Laptop geklappt hat. ich habe eine IDE HDD 250 GB. mfg
  12. Brauche Hilfe bei Installation

    Hallo Community, ich wollte auf meinem Rechner Kallyway Leopard 10.5.1 installieren. DVD bootet zwar und installiert auch zu ende, aber sobald die 100% erricht sind, bekomme ich die Fehlermeldung "Installation nicht erfolgreich", zudem fehlt eine Datei (den Namen der Datei weiß ich jetzt nicht). Irgendjemand eine Ahnung woran es liegt. Habe folgende Hardware: Core2Duo E6300 AsRock 775 Dual VSTA 1GB RAM