Jump to content
InsanelyMac Forum

Maxtoid

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Maxtoid

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I just tried kalaway and it gives me the exact same error. Do you think it has something to do with these lines?
  2. do you think maybe it's because my hard drive is SATA?
  3. Maxtoid

    iATKOS v1 Disk Utility Problem

    I've been told it's because it's not compatible with SATA harddrives... If anyone else knows anything that'd be great
  4. Hey Daikatana, I already tried that, in fact I tried a lot of different settings in bios. When I disable USB Legacy support, the only change is that the last line looks distorted... although I think that's just a one time screwup on the computers or the dvds part. IPCCardrde::heckBigd il s/cdbus/pci settings of 0x0 Any other ideas?
  5. Hey guys. I have a question. I am attempting to install Mac OS X Leopard to my Toshiba Satellite A135 s2386. It has SSE3 dual core intel and ati graphics. I have tried iATKOS mac leopard and that will actually get me to the screen to select where to install but nothings there. I go to the disk manager and it can't find any disks. Uphuck Mac tiger actually finds the harddrive but corrupts it when it tries to format it. This brings me to ToH's Leopard DVD. This has been the most promising so far but still has an error. and I don't know which one of these messages is the error because some appeared on the iATKOS and uhuck boots but they still booted. I can't get a good picture of my screen so I'm just going to type it out exactly as it is on the screen. I typed it out EXACTLY as it was. every capital letter, every space, etc. And it just keeps saying Still waiting for root device Now the last three lines Appeared in the iATKOS mac release I tried and that still booted so I don't think it's that. iATKOS gave a different error about not being able to access the SATA Harddrive though but it still booted. I'm at a loss. I've googled everywhere and searched this whole forum and found nothing. If you know anything or have any ideas please let me know. Any help would be greatly appreciated
  6. I'm also having this exact issue. I'm using a Toshiba A135 s2386 with an atheros network card and a realtek lan card... could either of these be the problem? I'd really like to know if it's possible to bypass this issue. EDIT: Correction. I'm using ToH's rc2 DVD. and it still doesn't work.
  7. Maxtoid

    [How To] Solutions for Ethernet Problems

    Hello - I have the broadcom 57xx card and I attempted to use both options you gave under that catagory. the second option installed perfectly, yet nothing changed after reboot. it was like I never installed it. The first option gave an installation issue and upon reboot would freeze the computer at the login screen. every time. I had to reformat after that. Any ideas?
×