Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Sanya

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  • Birthday 09/13/1990

Contact Methods

  • Website URL
  1. I reproduced it in linux too (after the 3rd disconnection) , but when i start a warm boot (booted windows 7 and reboot) it won't freeze.. And if I start the OS X with warm boot (after rebooting windows 7), I haven't had any freezes so far..
  2. Yeah, i haven't experienced freeze since the mod. Here is the file: (I don't tested, so I don't know if it's works) MacBook5_1.plist.zip
  3. It seems that I've found a solution for the freeze. I removed all of GPU-releated things from the IOPlatformFamily.kext/Contents/Plugins/ACPI_SMC_PlatformPlugin.kext/Contents/Resources/MacBook3_1.plist. (I use MacBook3,1 in smbios.plist) And I've had no issues since last Saturday. IOPlatformPluginFamily.kext.zip
  4. Hi. I have the same issue, tried almost everything. C2D T5870 and X3100 2a12 rev 03.
  5. I could make it work, but only in 32bit mode. I combined the Lion's AppleIntelGMAX3100.kext with a snow leo's FB kext, and the mouse problem was gone and QE/CI is ok! x3100_2a12.zip
  6. ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    iDeneb 10.5.5 but I upgraded to 10.5.7. I used the ATI Radeon HD 3650 AGP - 10.5.x installer, because the first post's installer doesn't work for me. It's hard to write down what happends but I try it now. So I open system preferences and click on Dock for example. Then my mouse will freeze and if I listening to music it will be discursive for some seconds. Than it works fine until I click on back button on System Preferences. And it happens with every App which using QuartzGL.
  7. ATI Radeon HD pkg installers 10.5.x & 10.6

    Hi I have ATI Radeon 3650 AGP card and it's working fine with QE/CI but I have a small problem. QuatzGL applications (eg. System Preferences) freeze my system for a moment and then everything works well. Anyone who has the same card got the same problem? My specs: AMD Sempron 2800+ Asus K8N Sapphire Radeon 3650 AGP DDR2
  8. Problem installing leopard!

    Hi! Here's an MSI EX600 laptop. The installation went fine, but after restarting it doesn't load. Specs: msi ex600 2048 rem intel processor T7250 nividia g 8400 wireless Intel 4965AGN http://global.msi.com.tw/index.php?func=pr...mp;prod_no=1200 THX
  9. graphics corruption

    Hi! I had same problem like you, and I succesfully solved it. Restore the Coregraphics.framework from 10.5.5 to /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/ with Pacifist, restart and now it's working again.