Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About Cheep

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Worked-- running your package again and installing only the sound driver worked fine. Nvinstaller .41 worked like a charm on my 8800GT too. Finally got everything working-- now just need to get comfortable with OSX! Thanks again, pcwiz.
  2. Thanks wiz-- I'll try running your package again and installing only the sound driver tonight, and I'll report back.
  3. Ok, somehow I really borked things, so I started over. Kalyway 10.5.1 (using MBR, only the two Vanilla Kernels and MBR bootloader selected), then Kalyway 10.5.2 Combo Installer, Kalyway kernels package (went with the Speedstep). I then ran your driver installer-- I have the GA-EP35-DS3R. Ethernet is fine, but I don't have sound. My mobo has the same audio as all the other Gigabytes-- did I do something wrong? I still haven't tried to tackle the video driver yet for my eVGA 8800 GT (256 meg)-- I'll try the latest nVinstaller this time around. Do you recommend doing the Leopard Graphics Update before or after using nVinstaller? Thanks a ton for all the info you've provided, pcwiz-- I don't think I'd be doing this at all if it weren't for your guides.
  4. My install went smooth as silk, Wiz, great job. Smooth as silk, that is, until I tried to do GFX-EFI for my Geforce 8800GT (256meg version) using Agrafuese's tutorial. Now I get a black screen on boot. I think I'll try another method to get this thing working. Maybe the NVinstaller...
  5. There we go. Thanks, Wiz-- I'll let you know how it goes.
  6. Partition Problems

    I'm having the same problem-- with my 500GB Western Digital drive, I made a 300GB partition and put Vista on it, leaving a 100GB partition to put Kalyway 10.5.1 on. I also did the partitioning with GParted. When I boot Kalyway, Disk Utilities only sees one partition-- 128GB. Mobo is Gigabyte GA-EP35-DS3R. Is it a BIOS setting I need to change?
  7. Wiz, I'm going to try this on my new EP35-DS3R build. I noticed you said you took this out of "beta" and it's final, but the upload date on your link is still 3/5. So nothing changed?
  8. Radeon 3850/3870 thread

    Yeah, I'm wanting to know this too-- does 10.5.2 plus the "Graphics Update" do anything to make the 3850 work with OSX86? I'm building a new machine and want to know if I can buy a 3850, or if I'll have to fork out the bucks to get an nvidia card (probably 8800GT).