Jump to content

jerrymarino

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About jerrymarino

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. Update! I am making this post from my working install of kalyway 10.5.2! I was not able to get osx to install directly to a sata drive from the installer or from a sata drive. I did get it to install once with a ps2 keyboard, but could not get it to work with osx. (didnt try the ps2 drivers yet). Also I was not able to get my onboard lan or atheros wifi card to work. Although the macbook air usb to ethernet made for a plug and play fix Lesson learned the hard way: Dont try and use anything sata or ps2 with a p5e-sli! Thank you Mysticus C* for the excellent write up and assistance!!
  2. Thanks for the help, I did the latest upgrade to the bios and got the same results. Also I noticed that my dvd drive wasn't mounting all the time, so I used a different ide cable, strangely I was able to get to the installer a few times... (Using Kalyway 10.5.2) The first time it installed but then I couldnt boot into it, I have had 2 different instances where it almost gets done installing and then stops and restarts. The dvd drive seems to be acting very finicky, As I am getting different results with the same dvd and bios settings! Looks like im buying an awesome ide dvd rom drive tomorrow haha
  3. Alright, well I burned a fresh copy at 1x and still get the same results. I did use one of the discs that I tried to install with on another machine and had success with that, any other ideas?
  4. Thanks Mysticus C, I did have my bios set to those 2 settings, and I was also booting from the ide dvd drive. Today I changed the jumper setting on my ide drive from cs to master. I also installed an ide hard drive as master on a different channel. Unplugged my sata drives After doing so I now get " SAM Multimedia: READ or WRITE failed, SENSE_KEY = 0X04, ASC = 0X08, ASCQ =0X01 " followed by " Still waiting for root device " I get the same error weather it is from iatkos2.0i or kalyway10.5.2, both with correct md5sums Any other suggestions?
  5. After having read this awesome thread for the past 3 or 4 days, and hours of profanity and feelings of resent towards my pc I have failed to install a working copy of iAtkos v2.0i on my desktop. (I have a working copy on my laptop) STILL WAITING FOR ROOT DEVICE (Oh great another stupid one of these problems) I have tried every different bios setting recommended in this thread and other threads, (disable jmicron, disable floppy, disable firewire, disable audio, -bought an ide dvd drive. -physically unplugged anything sata inside of my computer, -unplugged ethernet cable -Tried jas 10.4.8 and Kalyway 10.5.2 Hardware: Asus P5n-e sli 650i C2D e6600 2gb ddr Efx7600gt w/2 monitors ide dvd drive (slave) sata dvd drive sata hard drive PS2 keyboard <- could this be the problem I honestly feel like banging my head through an lcd as there seems to be no logical solution to this stupid error message! I would greatly appreciate any help that anyone has to offer as getting this opperating system on my desktop is something that needs to happen!!
×