Jump to content

sashik

Members
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

About sashik

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Greece
  1. Thanks a lot MaLd0n. I fixed the USBs, but as I understand the actual limit is 13 instead of 15 ports because of USR1 & USR2 profiles. Can I add them to exclude boot flag?
  2. Hi MaLd0n. Could you help me please with USB limit issue, if it possible. Send me Alexs-iMac.zip
  3. Hi MaLdon! I have a problem with RunMe.app It always get stuck on IORegistry Explorer I have IORegistry Explorer 3. But the RunMe opens an older version of this app. In result IOREG dump always failing. BTW every permission granted.
  4. Hi MaLdon, Would you like to see my files, seems like I need new DSDT.aml And yet how can I prevent my system from sleep (because of sleep it crashing). Send me Alexs-iMac.zip Thanks a lot man!
  5. YOU ARE AWESOME!!!! Everything is ok! Thank you very much for help! P.S. Wait for beer!
  6. No luck. usb3 doesn't work, only usb 3.1 Would you like to see my files again? https://drive.google.com/open?id=1DEQuST2j5_AMSY9TuYgZCzRrbQZtKwkx
  7. Alleluia! So, what can we do with this? I tried different patches for usb, but usb 3 is still not working… And as I said before, the CLOVER folder you provide me, missing some folders, is it ok?
  8. I did what you said (clover 4449), but we have the same situation - boot stuck on the same point. In the clover folder looks like missing some folders like "themes" , "tools". Do I need to add them from previous clover folder?
  9. https://drive.google.com/open?id=1xVtcKx7lDdvSNRTvVPQI0mfyKzk0ngAI here the send me zip
  10. Hi MaLd0n! I really need your help!!! I have a weird problem with USB 3.0 ports. Suddenly they stoped to work, but not completely. Front panel USB see only USB 2.0 thumb drives, & doesn't see USB 3.0 thumb drives. From back panel working only USB 3.1. I tried to set usb fix in clover configurator, it didn't work. Can you check what is wrong. Send me Alex’s iMac.zip
  11. Hi MaLd0n! I have a weird problem with USB 3.0 ports. Suddenly they stoped to working, but not completely. Front panel USB see only USB 2.0 thumb drives, & doesn't see USB 3.0 thumb drives. From back panel working only USB 3.1. I tried to set usb fix in clover configurator, it didn't work. Can you check what is wrong. I tried to upload the clover zip but there is a problem with upload -200 Send me Alex’s iMac.zip
  12. Hello again MaLd0n I have a new problem with my system. It doesn't SHUTDOWN instead of this, it reboots. Also the Photoshop working slow. All these on ASUS z170i Pro gaming There is my files. In CLOVER there is a DSDT I used, and a new tables in ACPI/origin. Would you like to see what is wrong? Send me Mitropoli’s iMac.zip CLOVER.zip
  13. Hi MaLd0n! I bough the new graphic card ASUS ROG Strix RX560. On GA Z270 Gaming K3 everything is ok. But on ASUS Z170I Pro Gaming with the same GPU the macOS doesn't see two monitors simultaneously. Can you check my files please. Send me Mit iMac.zip CLOVER.zip
×