Jump to content

jznomoney

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About jznomoney

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. [GUIDE] OS X Lion on Intel D945GCLF2 Atom 330

    How did you get the appstore to work?
  2. [GUIDE] OS X Lion on Intel D945GCLF2 Atom 330

    I cannot test iCloud as I do not have an iCloud device. As per updating to 10.7.2 I did the combo 10.7.2 and just applied the nawcom 10.7.1 kernel. I did not run the nozyczek's installer again.
  3. [GUIDE] OS X Lion on Intel D945GCLF2 Atom 330

    I have 10.7.2 installed. I used the guide and had 10.7.1 installed. I downloaded the combo update from apples site. I am using the 10.7.1 kernel that is on nawcoms site. I cannot comment on the sound issue you have since my hackintosh is a server and has no audio components hooked up to it. What I do know that works is video, network and usb devices.
  4. works on my intel 330N desktop 10.6.5
  5. Windows + VirtualBox = MAC OS

    Is there any kind of accelerated video driver for virtualbox out or going to be released?
  6. Windows + VirtualBox = MAC OS

    When I attempt to set my cpu to more that 1 in virtualbox I get a kernel panic. I have uploaded the image. This also happens on my physical pc and I am unable to install snow leopard on my pc. I even tried cpu=1 when empire efi boots but it doesn't work.
  7. Windows + VirtualBox = MAC OS

    I am running windows 7 x64 on a phenom II 940. I have installed virtualbox 3.2.0. I have also used the snow leopard install from here http://osx86.net/f36/snow-leopard-10-6-1-10-6-2-t5016/ . I got it to install. But I am not getting any audio or network connectivity. I have tried to use the small tree driver and tried with the different intel selection inside of virtual box. I tried kext helper to rebuild the kext. I shows up in the list on osx86 under view pci device. I have added some lines to my xml file. <ExtraDataItem name="VBoxInternal2/EfiBootArgs" value=" "/> <ExtraDataItem name="VBoxInternal2/SmcDeviceKey" value="ourhardworkbythesewordsguardedpleasedontsteal©AppleComputerInc"/> <ExtraDataItem name="VBoxInternal2/SupportExtHwProfile" value="on"/> I've tried for the life of me to get the nic and audio to work. Any suggestions?
  8. Is there a way to get it to run on Windows 7 x64 on a phenom II 940 with virtualbox 3.2.0?
×