Jump to content

poles89

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About poles89

  • Rank
    InsanelyMac Protégé

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mars
  • Interests
    Hardware, Gaming, Animals & Ghosts
  1. Thanks, I managed to boot for the first time by disabling IGPU from bios.
  2. Thanks @foskvs & @fergarth. I will try that today and let you know.
  3. Hey Folks, I haven't succeed to boot macOS Sierra after I ran a clean install on my hackintosh. I'm getting gIOScreenLockState 3 error. My setup: Motherboard: GA-Z97X-UD3H CPU: Intel Core i5 4690 with 4600 HD graphics Graphics: MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT OC RAM: Kingston HyperX 8GB Storage: Samsung 750 EVO 120GB SSD & Seagate Barracuda 2TB SATA HDD. USB Clover Bootloader: Clover_v2.4k_r4297 SMBIOS 14,2 NVidia web drivers -> true Inject Intel -> true Comments: I formatted the installation drive with AFPS and started installing Sierra. But after completing 2 reboots on installation, it stuck on gIOScreenLockState 3 error screen which keep respawning after 7-10 seconds. I followed F12 >USB Installer >Clover Boot Manager >Boot from installed Disk after each reboot during installation. Things I have tried so far: 1. Disabling InjectIntel from colver options 2. Replace nv_disable=1 with nvda_drv=1 But can't bypass the error. Is there anyway to bypass the error? Any help will be appreciated.
  4. poles89

    El Capitan: Realtek ALC AppleHDA Audio

    Hi, 1. I was trying to fix the "No audio after wake up from sleep". I installed VooDoo 2.8.8.pkg. But it didn't work for me. I tried to uninstall but it was not uninstalling properly. So I removed VoodooHDA.kext and AppleHDADisabler.kext from /System/Library/Extensions/. This trick uninstalled the VooDoo but also removed the native AppleHDA. Now I don't have any audio codecs installed. Interestingly No AppleHDA.kext file in System/Library/Extensions/ 2. System Specification OSX - El Capitan 10.11.3 Motherboard: Gigabyte Z97X-UD3H Processor: Core i5 4690 Graphics: Onboard 4600 HD graphics and Nvidia Geforce GT 610 2 GB Audio: Realtek ALC 1150 3. When I ran audio_codecdetect.command I got the following: File: audio_codecdetect.command_v1.2 No audio codec detected Verify BIOS, hardware, etc. 4. My Audio ID is 1. Thanks. Any help would be much appreciated.
×