Jump to content

Lalna

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lalna


  1.  

    probably caused the graphics card these problems, if the system should get stuck here:  “....Waiting for DSMOS” or “....DSMOS has arrived” .... ...or "IOBluetooth ....missing bluetooth...."
    boot with your recent bootargs but in singel user mode as: -s .........   (if a dsdt is used, then boot with: DSDT=NO)
     
    fsck -fy               (press the enter key)
    mount -uw /                 (press the enter key)
    mkdir /backup                      (write these and press the enter key)
    cd /System/Library/Extensions                            (write these and press the enter key)
    mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AMDRadeon* ATI* GeForce* NVDA* /backup        (write these and press the enter key)
    rm ../Caches/com.apple.kext.caches/Startup/kernelcache      (write these and press the enter key)
    reboot              (press the enter key)
     
     
    alternatively:
    connect the USB flash disk or your external HDD to an runnable OS X system
    and remove all graphics drivers, as described above from S/L/E, then fix the permissions and reboot.

     

     

    I have no idea what you mean by this? What console do I type those commands in?

    So I did everything the same except instead of using the SATA optical drive I used an IDE one to mount the .iso

     

    It gets to here:

    S0W6wRp.png

     

    Then this happens:

    vgeLOtg.png

     

    About every 2 mins a new blank line appears and no matter how long I leave it is never progresses.

     

    Does this method not work for the 10 Dec 2015 build of El Capitan?

×