Jump to content

christy

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

About christy

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. thanks for the reply.the leopard retail copy that i buoght has the 10.6 only.so i need to update all the updates.ealier for me everythings were functioning.i had lion installed on the same disk where i had leopard also.but sudenly my hd disk crashed.so i lost both systems.so i need to do a clean install of leopard and update it to atleast 10.6.6 to make the lion boot usb.so how can i over come this problem
  2. I have a problem on snow leo.I already installed succesfully snow leopard.but when i launch my first update 10.6.1 it gives me a installation error.it says,"the installation fails.an unknown installation error occured.and also i tried other update 10.6.2,,10.6.3 etc the same result.any solutins please.thanks ASUS P6T DELUXE V2 INTEL I7 920 ATI 4780 X2 16 GB RAM
  3. christy

    kernel panic after update 10.6.6

    thanks for the reply.I have already installed chameleon 1.0 rc5 and graphics enabler enabled.but no solutions.any other solutions?
  4. please I need help because I updated my system from 10.6.5 to 10.6.6. now I get a kernel panic and says to restart the pc.can some one help me to resolve this please. the next problem is my GTX480 NOT RECOGNIZED system profile.and I followed the,"IDIOT GUIDE" to make function the GTX480.any solutions thanks a lot Unknown: Chipset Model: Unknown Type: GPU Bus: PCIe Slot: Slot-1 PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 0 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x06c0 Revision ID: 0x00a3 ROM Revision: xx.xx.xx - internal Displays: Display Connector: Status: No Display Connected SyncMaster: Resolution: 1920 x 1200 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported ASUS P6T DELUXE V2 I7 920 12GB RAM GTX480 THANK YOU
  5. christy

    type of graphics card unknown

    how can I display the type of my video card(GTX480)and the vr size in macpro graphics/displays contents.Unknown nVidia card: Chipset Model: Unknown nVidia card Type: GPU Bus: PCIe Slot: Slot-1 PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 0 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x06c0 Revision ID: 0x00a3 ROM Revision: Silent Natit x86_64 v1.0.2 Displays: Display Connector: Status: No Display Connected SyncMaster: Resolution: 1920 x 1200 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes Rotation: Supported please need help.thank you
  6. christy

    fermi/gtx 480/gtx 470

    Frank802, sono ancora in difficolta x fare funzionare la GTX480 con mio snow leo 10.6.5.ogni volta riavvio il pc con arch≠i386,e nel systema la GTX480 non conosciuto,niente vr etc.ho fatto il download chameleon fermi package,pero non capisco come devo installare.ho capito che tu sei riuscito a fare funzionare.mi puoi spiegare con guida come devo installare chameleon fermi package, grazie,scusa mi mio italiano x non sono un italiano
  7. hello need help for my new graphics card.I had gtx 260 and I changed it with GTX 480.now I have my pc startup problem.on boot up graphics enabler=n arch=i386 I can enter in system.but how can I make function the GTX 480. snow leopard 10.6.4 asus P6T deluxe V2 i7 920 12GB ram GTX480 thankyou
  8. Hello to everybody My hardware is ASUS P6T DELUXE V2 i7 920 6GB RAM GTX 260 HD WD 300(SNOW LEO) HD MAX 1.5GB HD MAX 500GB My problem is only the sata0 HD(snow leo) is working perfectly. the other HDs are very slow and very often it block up the pc.how can I make active these sata ports to make use tyhem.with the dvd roms on sata ports no probs to mention. thank you christy
  9. christy

    sound lost

    hello I just updated to 10.6.4 everythings working fine.but my sound is not working at all.I tried to use the patch but no luck.please I need help to make use this patch.can someone explain me .thank you
  10. hi,I am now running the SL 10.6.1 smoothly,and when I tried to upgrade it to 10.6.2 without installing graphic drivers the system works fine without the correct resolutions.but when I install the graphic drivers for my video card,at the reboot there commence the panic.so every time I tried to install the update 10.6.2,I had to reinstall the system and limited for only 10.6.1 update.please is there any guide for my video card to update the10.6.2 ASUS P6T DELUXE V2 I7 920 RAM 6GB ATI 4870X2 Thank you
  11. christy

    OSX on ASUS UL30A

    hello,thanks for guide.I followed this guide for asus UL50VG and installed fine.but there are two things to get work.as the network wireless and wifi not working for all,I resoved it with a wifi adaptor.but in addition to this my sounds and partially keyboard keys not functioning.any solutions to this. thanks,christy
  12. christy

    OSX on ASUS UL30A

    hello, I managed install iAtkos 7 sucessfully on my asus UL50VG.I know that the wifi and wired networks are not working at the moment.but my problem is my audio also not working.it recognize the inbuilt audio,and also I have the volume control on the control bar,but no audio.can somebody help me.thanks
  13. hello everyone, with a big thanks to all my system is working fine with all hardware.now I have snow leo 10.6.1 installed.but only my wifi is not presnt in "system preferences/network.I can't even add it there.but in hardware info under airport card I have these infos. Software Versions: Menu Extra: 6.0 (600.22) configd plug-in: 6.0 (600.27) System Profiler: 6.0 (600.9) Network Preference: 6.0 (600.22) AirPort Utility: 5.4.2 (542.23) IO80211 Family: 3.0 (300.20) any solutions please.
  14. hi my sl installation went on very smooth,and everythings were working except wifi.but after the update to 10.6.2 whene I boot the pc it boot till the spinning wheel on and comes the message in various languages to reboot the pc.what went wrong after the update asus p6t deluxe v2 i7 920 ati 4870x2 thank you
  15. thank a lot for the help,that I solved the video card prob by installing the file that was given.my wireless card prob is,that under about this mac airport card is available.but under system preferences/network I can not see any wireless connection.how can I solve it.thank you christy
×