Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

-=MaD DoC=-

  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About -=MaD DoC=-

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I'm searching the forum to find how to clone my leo install from 80gb pata to 200gb sata drive without any luck.. can any one tip me?
  2. Should I install the kalway update the normal way or should I follow the steps described in post #92?
  3. Well including the sleep kernel would be nice and some updated kexts: rtl8139 and applenforceata.kext.text (fixes sata dvd)
  4. @Mysticus: well I'm experiencing network drops as well with iATKOS r3 10.5.1 had the same problem with toh rc2 with 10.5.1 update I think it's the AppleRTL8139Ethernet.kext that causing the drops Has any tried this version? http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=38223#
  5. just installed iATKOS r3 everything worked flawlessly out of the box! my specs: asus P5N32-E SLI - nforce 680i chipset Core2 E6600 geforce 8800GTX - fully work with nvinject 0.1.3 3xsataII hd - ntfs formated so they are read-only 2xpata drives - works sata optiarc (sony) dvd drive - didn't worked so i took my dad's pata dvd audio - build in adi1988b - stereo only LAN RTL8139 - works out of the box my first attempt to install leo was with toh rc2 dvd it took me 3 days and a lot of terminal stuff, drivers strings editing to complete the install and in the end the audio didn't work. With this release 20 mins end everything was ticking, very impressive my only problem that my usb midi keyboard is not recognized in the audio midi setup I can see it in the profiler under the usb, but "rescan MIDI" doesn't find anything and i can't use it in Logic Pro the device is class compliant, it sould be plug and play (no drivers needed) any advice?
  6. Analog Devices HD Audio (AD, ADI)

    Same problem here asus p5n32-sli mb