Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

nikarlo

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About nikarlo

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. GIGABYTE GA-P31-ES3G woes....

    I have problem with this card me too But stuck with kernel panic "no HPET etc" And I've selected hpet on bios...
  2. stac9227 audio on dq965gf

    vodooo works
  3. Intel ATOM330 D945GCLF2

    Someone could report an xbench result with this card? Thanks, Carlo.
  4. works fine! Thanks!!!
  5. have you tried starting with -x and repair permission?
  6. I have installed new pack for 7288 on kalyway 10.5.1 update to 10.5.3 without graphical update (I haven't internet on osx86 machines) and I get these resulties: QE is ok only when I install natit.ktext and these artifact are only with natit.ktext this is my board: Modello Chipset: ATY,RadeonX1900 Series Tipo: Monitor Bus: PCIe Slot: Slot-1 Larghezza Lane PCIe: x16 VRAM (totale): 512 MB Fornitore: ATI (0x1002) ID dispositivo: 0x7288 ID revisione: 0x009a Someone can help me? Thanks! Carlo.
  7. ATI Mobility Radeon HD 2600

    I have the same problem with a ati rad 2600 hd in toshiba p200 1j8 with 10.5.2 and latest driver from irc.osx86.hu external vga port works, but internal monitor doesn't.
×