Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Cyntek

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Cyntek

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. First install for Retail

    I get this error: IsoLinux3.63 2008-04-10 isolinux: Found something at drive = A2 isolinux: Image checksum error, sorry... Boot failed: press any key... Using the empireEFI 1085AMD I have used nawcom's boot disc as well... Now, funny thing is, that I am able to run Leohazard.iso with no problems, which is running Snow Leopard 10.6.1 and 2, with ....Legacy Kernel, ElliotForce, AMD, X11, MarvelYokon88E8056, And Graphic Enabler. ? How can i use those settings with the Retail disc that I have, to properly boot and install SL. ?
  2. Okay...I have purchased a retail of Snow Leopard. And I have tested LeoHazzard 10.6 running on my AMD 4600+ (939) socket ecs kn1 sli lite w/ NF4 chipset, evga 9800GT 512 G92 Superclocked Edition card. All working well decent for the time being. However, I have the LeoHazzard 10.6.3 iso dual booted with Windows 7 x64. With Chameleon RC4 and EasyBCD.1.7.2 now. But I would like to start from scratch. Only using what I need, and nothing more. 1. How do I boot my Retail disc.? 2. What Kernel should I use, and how to install it into SL? 3. How can I Modify my Retail SL with required drivers ? Any feedback would be greatly appreciated. below are images of my hardware specs:
  3. I am getting ready to install osx86 on my build, but before I do I would like to know if there will be any problems with my hardware.? CPU: AMD Athlon 64 X2 4600+ Stepping: BH-E4 ( manchester) socket 939 Features: MMX 3DNOW 3DNow!-2 SSE SSE-2 SSE-3 DEP EM64T GPU: EVGA e-Geforce 9800 GT (G92, 65nm) PCIe v1.0 x16 (2.5 Gb/s) @ x8 (2.5Gb/s) 512MB GDDR3 256-bit Motherboard: ECS nForce4-A939/KN1(SLI Lite)/C51G-M754) Chipset: nVidia nForce4 SLI + CK8-04 MCP Bios: 02/09/09 version: 6.00 PG Hard-Drives: WDC WD1600JB-00JVA0(160 GB,8mb) Ram: Kingston Hyper X Series: PC3200 DDR-SDRam 4GB Creative Audigy 2 (SB0400) sound card. Please let me know what would be beneficial for osx86 optimizations performance as well thank you. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Okay, i have acquired the empireefi 1085AMD, and was not successful in booting the empireefi disc. I got this error: ISOLINUX3.6.3 2008-04-10 isolinux: Found something at drive = A2 isolinux:Image checksum error, sorry.... Boot Failed: press any key.... any suggestions would be really appreciated. I will be dual booting with windows 7 if that is the cause of this error. if so how can i work around this, so i can start my retail install....bought for $29 bucks !!!!
  4. I am getting ready to install osx86 on my build, but before I do I would like to know if there will be any problems with my hardware.? CPU: AMD Athlon 64 X2 4600+ Stepping: BH-E4 ( manchester) socket 939 Features: MMX 3DNOW 3DNow!-2 SSE SSE-2 SSE-3 DEP EM64T GPU: EVGA e-Geforce 9800 GT (G92, 65nm) PCIe v1.0 x16 (2.5 Gb/s) @ x8 (2.5Gb/s) 512MB GDDR3 256-bit Motherboard: ECS nForce4-A939/KN1(SLI Lite)/C51G-M754) Chipset: nVidia nForce4 SLI + CK8-04 MCP Bios: 02/09/09 version: 6.00 PG Hard-Drives: WDC WD1600JB-00JVA0(160 GB,8mb) Ram: Kingston Hyper X Series: PC3200 DDR-SDRam 4GB Creative Audigy 2 (SB0400) sound card. Please let me know what would be beneficial for osx86 optimizations performance as well thank you.
  5. i will try this out, will this work with a snow leopard 10.6.1 or 10.6.2 updates I have the hazard release ?
  6. I too have a evga 9800 GT 512mb card, would like to dual boot win7 !!!
  7. ATI Framebuffer development

    Hey guys, how's the development comming along?. Well, Im running iDeneb V.1.3-10.5.5 release AMD Athlon 64 2800 MSI K8M Neo-V, and VIA 8237 Chipset, with AGP ATI 9600 SE 128MB Card., Wanted to ask, How do you apply these test builds to leo?. I would like to help out with this test, if possible. It would be really greate if there was some kind Tut, on how to implement the configuration and what needs to edited, to what file and such if you can help me out with it. Thanks.
  8. Hi, i have obtained the iDeneb V1.3 10.5.5 and Im running a MSI K8M Neo-v board with a VIA 8237 chipset, and a Amd Athlon 64 2800 cpu and a ati 128mb 9600se agp card, with 160GB sata hard drive. This is a completely new install on this hard drive and computer, however I have successfuly installed leopard onto the hard drive with a green check mark okay. Now, the problem is when it tells you to restart the computer to boot into leopard, the OS freezes, then it restarts all over again. Now I have tried different boot options with " -v -s -f" and they do come back with some errors. Also, I have checked the customization option to what my rig needs, such as the enabled the AMD Patch, Via-SB, Enabled the kernel-9.4.0StageXNU and Enabled the AgpGart option as well. Here is what i have to show. Can i anyone here help out with troubleshooting this, really appreciate this.
  9. Leopard Freezes Completely

    I am also experiance the same problem whenever I do software update it Freezes then I have to resort to a hard reboot. I am currently running the Leopard 10.5.1 by zephyroth and an ECS KN1 Sli Lite Extreme NF4 chipset motherboard with and AMD Athlon X2 4600+ eVga 7950GT OK 512MB and 2GB of Memory. I have turned off the IPv6 to see if that was the problem and it was not. So, If any one here has a fix to this problem please PM @ cyntek@gmail.com Also: Is there a way to fix my resolution? I have went into System Pref: and to Display and it set to only one size and one size only @ 1024X768 my max resolution is 1400X900 and i would like it to be that way. if you have a solution please dont hesitate to PM me with Fix. Thanks!
  10. Hello everyone I have installed Leopard onto my AMD PC and i am having trouble booting into Leopard. My specs are: AMD Athlon 4600+ x2 2 Gb of ram Maxtor 160 Sata Drive Dual booting with Windows XP Pro Logitech Cordless Destktop Keyboard and mouse LX710 Evga 7950GT OK 512MB Card Now, the problem I am having is whenever I boot up into Leopard I get a kernel panic for starters and I have been using this great guide by: "http://www.thefreesuite.com/" and follow the directions preciselly. Also when I boot into safemode "-x" method I get the keyboard wizard and i follow the directions to detect the keyboard and it will not detect, keeps telling me to do it over and over again. Now this is my first attempt at installing Leopard for the the first time. Are there any solutions to this problem?
×