Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


  • Content count

  • Joined

  • Last visited

About N-ick

  • Rank
    InsanelyMac Protégé
  1. I made a new installation.... i can only boot with an installation dvd, and then i will see the gray bootscreen with the apple, but not circle at the bottom. When i boot without the dvd i get: b0 error_ I patched the Hotiso 10.4.6 with Myzars.10.4.5.To.JaS.10.4.6.ppf But i think i do something wrong... do i need a different version?
  2. @Sixth: Can you tell me what there was wrong with my installation? I installed it at a thinkpad R51 2887-K2G. PM 725 (1.6 GHZ) 40 GB harddrive from hitachi 768 MB Ram Intel onboard Graphics
  3. The cd is used is called: Mac OS X Install Disc x86 and the image is called: osx86_10.4.5_amd-intel_sse2-3.iso
  4. I think i have the wrong DVD, i've got: osx86_10.4.5_amd-intel_sse2-3.iso
  5. When i boot on my thinkpad i see after the bios screen the darwin x86 boot... Then i see rules scrolling over my screen with loading HFS+ .... After that i see a screen with smaller letters and it ends at: BSD root: disk0s1, major 14, minor 1 Somebody, any idea how to fix this?